Ο ΠΣΑΤ βραβεύει το fosonline.gr και τον Στέφανο Λεμονίδη

Το fosonline.gr και ο Στέφανος Λεμονίδης, θα βραβευτούν από τον ΠΣΑΤ. Ο λόγος, η συνέντευξη του Ζόραν Γκάετς: «Να γιατί οι Σέρβοι κυριαρχούν στα ομαδικά αθλήματα» 

Ο ΠΣΑΤ βραβεύει το fosonline.gr και τον Στέφανο Λεμονίδη

Το fosonline.gr και ο Στέφανος Λεμονίδης, θα τιμηθούν από τον ΠΣΑΤ στα φετινά βραβεία, με το έπαθλο «Χρήστος Ράπτης». Ο λόγος για την συνέντευξη με τον Ζόραν Γκάετς: «Να γιατί οι Σέρβοι κυριαρχούν στα ομαδικά αθλήματα».

Συνέντευξη Ζόραν Γκάετς: Να γιατί οι Σέρβοι κυριαρχούν στα ομαδικά αθλήματα (vid)

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΣΑΤ:

ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΣΑΤ 2019

Σύμφωνα με τις αποφάσεις της Επιτροπής Δημοσιογραφικών Βραβείων του Συνδέσμου, που συνεδρίασε σχετικά, στις 24 Οκτωβρίου και 6 Νοεμβρίου 2019, οι συνάδελφοι – μέλη του ΠΣΑΤ που βραβεύονται για το 2019, με βάση τις υποψηφιότητες που κατατέθηκαν, είναι:

ΕΝΤΥΠΑ ΜΕΣΑ

• Έπαθλο ΕΔΟΕΑΠ «Πάνος Γεραμάνης»: Συντακτική ομάδα (Νίκος ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ, Αντώνης ΦΟΥΝΤΗΣ, Σάββας ΛΙΒΑΝΙΟΣ), Εφημερίδα «Documento» για το ένθετο «Hot Dog» με θέμα: «Επαγγελματικό Ποδόσφαιρο: 40 χρόνια στο βούρκο»
• Έπαθλο «Κώστας Μότσης»: Βαγγέλης ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΣ, Εφημερίδα «ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ» Ιωαννίνων, για την τριλογία αφιερωμάτων: α) «Το τουρνουά Χριστουγέννων στα παλιά Γιάννινα», β) «Απόκριες στα γήπεδα με τον ΠΑΣ Γιάννινα», γ) «Τσουγκρίζοντας αυγά στα γήπεδα της Ηπείρου»
• Έπαθλο «Λάζαρος Πατσουράκος»: Γιάννης ΛΑΜΠΙΡΗΣ, Εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», για το θέμα «Λεφτά πεταμένα στο Σαρωνικό»
• Ειδικός Έπαινος: Συντακτική ομάδα (Βαγγέλης ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, Παναγιώτης ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ, Κώστας ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, Χρήστος ΒΕΡΓΑΝΕΛΑΚΗΣ), Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» Πατρών, για το Ένθετο των 2ων Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων της Πάτρας.

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

• Έπαθλο ΕΣΗΕΑ: Νίκη ΜΠΑΚΟΥΛΗ, Ιστοσελίδα «Contra.gr», για τη Συνέντευξη «Ο Ντίνο Ράτζα άλλαξε τη μοίρα του ελληνικού μπάσκετ»
• Έπαθλο ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΕΙΔΗΣΕΩΝ : Λουκάς ΜΑΣΤΡΟΔΗΜΟΣ, Ιστοσελίδα «athletestories.gr», για τη Συνέντευξη του βολεϊμπολίστα Παναγιώτη Πελεκούδα: «Θα σας πω ένα μυστικό»
• Έπαθλο «Νίκος Αντωνιάδης»: Κάρολος ΣΑΡΓΟΛΟΓΟΣ, Ιστοσελίδα «stivosspor.blogspot.com», για την παρουσίαση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Στίβου στη Ντόχα
• Έπαθλο «Χρήστος Ράπτης»: Στέφανος ΛΕΜΟΝΙΔΗΣ, Ιστοσελίδα «fosonline.gr», για τη Συνέντευξη του Ζόραν Γκάετς: «Να γιατί οι Σέρβοι κυριαρχούν στα ομαδικά αθλήματα»
• Ειδικός Έπαινος: Παντελής ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ – Ηλίας ΚΑΛΛΟΝΑΣ , Ιστοσελίδα «Sport24.gr», για την Έρευνα : «Ωμή βία και σεξισμός στη συνθηματολογία»

ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

• Έπαθλο ΠΟΕΣΥ : Σωτήρης ΤΑΜΠΑΚΟΣ, Ραδιοφωνικός Σταθμός «Sport FM», για τη Συνέντευξη με το διεθνή διαιτητή ποδοσφαίρου Τάσο Σιδηρόπουλο

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

• Έπαθλο ΕΔΟΕΑΠ «Χρήστος Σβολόπουλος» : Βαγγέλης ΙΩΑΝΝΟΥ, Τηλεοπτικό Κανάλι «ΕΡΤ», για το Ντοκιμαντέρ: «100 χρόνια ΧΑΝΘ, 100 χρόνια Μπάσκετ στην Ελλάδα».
• Έπαθλο «Νικήτας Γαβαλάς»: Γιάννης ΓΙΑΓΚΙΝΗΣ, Τηλεοπτικό Κανάλι «Euronews», για τη Συνέντευξη με τον προπονητή Ντέιβιντ Μπλατ


WEB-TV

• Έπαθλο «Ανδρέας Μπόμης»: Μανώλης ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ, Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου ΠΑΕ ΟΦΗ, για την ταινία μικρού μήκους «Trust the Process»

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

• Έπαθλο «Νίκος Σωτηρίου» : Πάρης ΣΑΡΡΗΚΩΣΤΑΣ, για στιγμιότυπο του αθλήματος Θαλάσσιο Σκι, από τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες.

• Ειδικός Έπαινος: Δημήτρης ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ, για στιγμιότυπο με τον Γιάννη Αντετοκούμπο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κίνας

Ειδικό Επαμειβόμενο Έπαθλο

«Θεαγένης ο Θάσιος»: Γιώργος ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ – Γιώργος ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ, για την Περιοδική έκδοση «42.195» με θέμα: «Αυθεντικές ιστορίες για τον Μαραθώνιο της Αθήνας»

Την Επιτροπή Δημοσιογραφικών Βραβείων του ΠΣΑΤ, η οποία λειτουργεί βάσει του Καταστατικού μας (άρθρο 20, παρ. γ’) και οι αποφάσεις της δεσμεύουν το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου, απαρτίζουν οι συνάδελφοι μέλη: Πέτρος Λινάρδος, Νίκος Κατσαρός, Παύλος Γερακάρης, Κώστας Μυλωνάς, Φαίδων Κωνσταντουδάκης, Κώστας Κομίνης, Στράτος Σεφτελής, Ζήσης Καραβάς, Βάσω Μώραλη και εκ μέρους του Δ.Σ. ο Α’ Αντιπρόεδρος Φώντας Χήτας.

Η φετινή εκδήλωση των Δημοσιογραφικών Βραβείων, που διοργανώνει ο Σύνδεσμος για 22η χρονιά, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου και ώρα 12:00, στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Ακρόπολης.