Αποχώρηση από τον Alpha - Έφυγε ο Γρηγόρης της Μενεγάκη

Με μία δημοσίευσή του στα social media, o γνωστός δημοσιογράφος ενημερώνει το κοινό του για το «διαζύγιο» με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, μετά από 14 χρόνια!

Αποχώρηση από τον Alpha - Έφυγε ο Γρηγόρης της Μενεγάκη

Ο λόγος για τον Γρηγόρη Γκουνταρά που μέσα από ένα μακροσκελές κείμενο ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας του με το κανάλι της Κάντζας. Σε αυτό ευχαριστεί τον Δημήτρη Κοντομηνά, αναφέρει τους ανθρώπους που ξεχώρισε και εκτιμά, χωρίς σε αυτούς να συμπεριλαμβάνει την Ελένη Μενεγάκη, στην εκπομπή της οποίας βρισκόταν επί χρόνια!

Μάλιστα η «απουσία» της έμπειρης παρουσιάστριας από τα λεγόμενα του Γρηγόρη Γκουνταρά γίνεται πιο «ηχηρή» αφού πέρα από τα «ευχαριστώ» του υπάρχουν αναφορές και για απογοητεύσεις.

«Κάπως έτσι το 2005, πέρασα το κατώφλι του Alpha TV, μετά από 10 χρόνια στον ANT1. Στο ταξίδι αυτό (που τώρα έφτασε στο τέλος του), γνώρισα σπουδαίους ανθρώπους και συνεργάτες. Δέθηκα με πολλούς (Γιάννη, Παύλο, Γιώργο, Τάσο, Διονύση, Φίντο, Ασημί και δεκάδες άλλους) και απογοητεύτηκα από πολλούς. Έτσι, είναι όμως η ζωή στο σύνολο της. Το πρόσημο ωστόσο, από όλα αυτά τα χρόνια είναι θετικό και αυτό θα κρατήσω καλά φυλαγμένο στην καρδιά μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Δ. Κοντομηνά, γιατί πέρα από άψογος εργοδότης, όταν αντιμετώπιζε ο μικρός μου γιος, ένα πρόβλημα υγείας, μου είπε πως αν χρειαστεί να πάει οπουδήποτε στο εξωτερικό αυτός θα μπει μπροστά (δε θα το ξεχάσω πότε…). Επαγγελματικά ελεύθερος πια, μετά από πολλά χρόνια, κοιτάω με χαμόγελο το μέλλον και προχωράω με το κεφάλι ψηλά‼️ Καλό Σ/Κ με υγεία σε όλους και συγγνώμη αν σας κούρασα», έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Κάπως έτσι το 2005,πέρασα το κατώφλι του AlphaTV,μετά από 10 χρόνια στον Ant1...?Στο ταξίδι αυτό(που τώρα έφτασε στο τέλος του?),γνώρισα σπουδαίους ανθρώπους και συνεργάτες?✔️Δέθηκα με πολλούς(Γιάννη,Παύλο,Γιώργο,Τάσο,Διονύση,Φίντο,Ασημί και δεκάδες άλλους❤️)και απογοητεύτηκα από πολλούς❌ Έτσι είναι όμως η ζωή στο σύνολο της...Το πρόσημο ωστόσο,από όλα αυτά τα χρόνια είναι θετικό και αυτό θα κρατήσω καλά φυλαγμένο στην καρδιά μου?Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Δ.Κοντομηνά,γιατί πέρα από άψογος εργοδότης,όταν αντιμετώπιζε ο μικρός μου γιος,ένα πρόβλημα υγείας,μου είπε πως αν χρειαστεί να πάει οπουδήποτε στο εξωτερικό αυτός θα μπει μπροστά(δε θα το ξεχάσω πότε...??)Επαγγελματικά ελεύθερος πια,μετά από πολλά χρόνια?, κοιτάω με χαμόγελο το μέλλον και προχωράω με το κεφάλι ψηλά‼️Καλό Σ/Κ με υγεία σε όλους και συγγνώμη αν σας κούρασα...❣️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Δημοσιογράφος??? (@g.goudaras) στις

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γρηγόρης Γκουντάρας για περισσότερα από 15 χρόνια ήταν με την Ελένη Μενεγάκη αλλά φαίνεται πως η απογοητευτική -σε νούμερα- περσινή σεζόν «επιφέρει» αλλαγές ενόψει συνέχειας.

topontiki.gr