27 Φεβρουαρίου: Αθλητικές εφημερίδες - Δείτε τα πρωτοσέλιδα

Διαβάστε τους τίτλους των αθλητικών εφημερίδων.

27 Φεβρουαρίου: Αθλητικές εφημερίδες - Δείτε τα πρωτοσέλιδα

Ο Χασάν, ο Μασούρας και η ΑΕΚ του Κυπέλλου, τα θέματα που κυριαρχούν στην αθλητικές εφημερίδες.

«ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ», βλέπει το ΦΩΣ και ανοίγει «Φάκελο Χασάν». Πώς… αναστήθηκε και έχει σκοράρει 8 φορές μέσα στο 2019 * Ο ρόλος του ΜΑΡΤΙΝΣ, η συμφωνία με την Μπράγκα, η ρήτρα, το πορτογαλικό διαβατήριο και οι σκέψεις για το καλοκαίρι. Θεωρεί ότι είναι «ΧΡΥΣΑΦΙ» Ο ΜΑΣΟΥΡΑΣ! και τονίζει ότι «Τρίβουν τα χέρια τους στο λιμάνι με τη μεταγραφή του Έλληνα άσου * Η ικανοποίηση της διοίκησης και του προπονητή για τον 25χρονο άσο». Κάνει επίσης αναφορά στην «ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΜΕ ΚΑΜΑΡΑ» για τις Καθαρές οι εξετάσεις του, που δεν έχει θλάση * Πότε θα επιστρέψει ο Ομάρ * Ενοχλήσεις ο Ζιλ Ντίας.
Επίσης, «ΖΗΤΗΣΕ «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» Η ΕΠΟ, ΑΛΛΑ…» καθώς η Ομοσπονδία ζήτησε χθες το φαληρικό γήπεδο για τα παιχνίδια της Εθνικής, όμως είναι πολλά τα εμπόδια * Δεν έχει πάρει επίσημα θέση ο Ολυμπιακός
Για το μπάσκετ, ο Ολυμπιακός «ΒΛΕΠΕΙ ΜΑΚ ΦΑΝΤΕΝ!». Σοκ στον Ολυμπιακό με τον ΣΤΡΕΛΝΙΕΚΣ, καθώς ο Λετονός γκαρντ υπέστη θλάση β’ βαθμού και μένει εκτός για 4-6 εβδομάδες * Οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν τον αντικαταστάτη του και ξεψαχνίζουν την περίπτωση του 31χρονου Αμερικανού πρώην άσου του ΠΑΟΚ και της Κύμης * Σήμερα λήγει η διορία για αλλαγή στην Ευρωλίγκα.


«Τρέλα για Χασάν», λέει ο Πρωταθλητής που κάνει λόγο για ικανοποίηση σε Ελλάδα και Αίγυπτο για τον Αχμέντ. «Μαναχά ΠΑΟ εσύ», υποστηρίζει η Πράσινη και εξηγεί γιατί στον Παναθηναϊκό θεωρούν τελικό το ματς με τον ΠΑΟΚ. «ΑΕΚάρα και μπαλάρα για κούπα», είδε χθες στο ΟΑΚΑ η Ώρα των Σπορ, «Εγωισμός» είναι αυτό που διακρίνει στον ΠΑΟΚ η Metrosport, Η ΑΕΚ «τον τσάκισε» σύμφωνα με τη Live Sport, «Όνειρο», την είδε η Sportime στο ΟΑΚΑ και «Για κούπα» η Sportday.

Διαβάστε όλα τα αθλητικά πρωτοσέλιδα κάνοντας κλικ ΕΔΩ.