25 Φεβρουαρίου: Αθλητικές εφημερίδες - Δείτε τα πρωτοσέλιδα

Διαβάστε τους τίτλους των αθλητικών εφημερίδων.

25 Φεβρουαρίου: Αθλητικές εφημερίδες - Δείτε τα πρωτοσέλιδα

Ενδιαφέροντα θέματα και σήμερα στις αθλητικές εφημερίδες. «Γκολ και θέαμα», περιμένει από τον Ολυμπιακό το ΦΩΣ. Αυτό ζητάει ο κόσμος του Ολυμπιακού όχι μόνο στο σημερινό ματς με τον ΟΦΗ στο «Γ. Καραϊσκάκης» (17.15, Novasports 2), αλλά και έως το τέλος της σεζόν, αναφέρει η εφημερίδα.

Κάνει επίσης λόγο για «ΥΠΟΥΛΟ» ΜΑΤΣ: Στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού οι Κρητικοί, που ψάχνουν βαθμό ή βαθμούς σε κάθε ματς * Περιμένει… κλοτσιές από τον ΟΦΗ και προειδοποιεί ο ΜΑΡΤΙΝΣ * Σκέψεις για 4-4-2 και πολλές αλλαγές.

Επίσης, στο μπάσκετ υπάρχει θέμα ΤΟΥΠΑΝ… ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ: Ο Γάλλος φόργουορντ ήρθε σαν «πολυεργαλείο», ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν, αλλά εδώ και δύο μήνες δείχνει χαμένος
Γίνεται αναφορά στα «ΠΑΓΩΜΕΝΑ» ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ: Ο Πρίντεζης περιμένει μία συγγνώμη από τον «δράστη» της διαρροής, αλλά ακόμη ουδείς έχει παραδεχτεί το λάθος του

«Με νέο πρόσωπο», κόντρα στον ΟΦΗ οι ερυθρόλευκοι, σύμφωνα με τον Πρωταθλητή, «Ψυχρά κι ανάποδα», τα πράγματα για τον Παναθηναϊκό, κατά την Πράσινη, να βάλει «τη σφραγίδα του στο Κύπελλου», περιμένει από τον Μπογέ η Ώρα των Σπορ, για «Πάθος και λάθος» κάνει λόγο η Metrosport, για «Χαλάστρα», η Livesport. «Σηκώστε κεφάλι», προτρέπει τον Παναθηναϊκό η Sportime, «Του χάλασε το πάρτι», επισημαίνει η Sportday.

Διαβάστε όλα τα αθλητικά πρωτοσέλιδα κάνοντας κλικ ΕΔΩ.