Κόψαμε την πίτα και αισιοδοξούμε για το 2019!

H πίτα ήταν νόστιμη, η συγκέντρωση των συντακτών του «Φωτός» και του fosonline.gr θαλερή και γεμάτη αισιοδοξία για το μέλλον, οι τυχεροί δύο και η ευχή «περισσότεροι αναγνώστες και αντικειμενική-έγκυρη ενημέρωση, όπως πάντα».

Κόψαμε την πίτα και αισιοδοξούμε για το 2019!

Το ΦΩΣ έκοψε λοιπόν την πίτα του, μία μεγάλη πίτα που καλλιτέχνησε με μεράκι ο αναγνώστης μας από τη Σαλαμίνα, ο γνωστός αρτοποιός Παναγιώτης Κουτζαμάνης.

Η εκδότρια του «ΦΩΤΟΣ» Μαρία Νικολαίδου ήταν λακωνική και περιεκτική με την επισήμανση ότι «το 2018 ήταν μία δύσκολη χρονιά, περιμένουμε το 2019 με αισιοδοξία».

Το «Φως των Σπορ» παρά τις αντίξοες συνθήκες είναι εδώ και προοδεύει, αφού το 2018 απέκτησε και μικρό αδελφάκι, το fosonline.gr και με αγαστή συνεργασία σας ενημερώνουν με αντικειμενικότητα και κριτική ματιά για τα νέα του Ολυμπιακού και όχι μόνο. Για οτιδήποτε αθλητικό στην Ελλάδα και στον κόσμο, αγκαλιάζοντας όλες τις ομάδες, όλα τα σπορ.

Στην κοπή της πίτας υπήρξαν δύο τυχεροί, ο ένας πήρε το φλουρί και ο άλλος το λαχνό στην κλήρωση και κέρδισαν 500 ευρώ ο αμφότεροι. Ο ένας τυχερός ήταν ο Βασίλης Ριζάς από το λογιστήριο και ο άλλος ο Παναγιώτης Γκαμπράνης από τη Θεσσαλονίκη.

Και του χρόνου…