Ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει μεγάλη αντεπίθεση!

Δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις η τηλεοπτική χρονιά για τον ΑΝΤ1.

Ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει μεγάλη αντεπίθεση!

Το κανάλι είχε ποντάρει στην επιστροφή του στα υψηλά νούμερα τηλεθέασης, μετά την περσινή καταστροφική σεζόν ωστόσο τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα δεν δικαιώνουν τους υπεύθυνους.

Το μεγάλο στοίχημα του καναλιού, το ριάλιτι Nomads δεν έχει καταφέρει να κάνει τη διαφορά στις μετρήσεις τηλεθέασης. Ήδη υπήρξε τονωτική ένεση με την προσθήκη πρώην παικτών του Survivor να μπαίνουν στο παιχνίδι ως «Εισβολείς».

Στο Μαρούσι σχεδιάζουν ήδη την αντεπίθεσή τους για το δεύτερο μισό της σεζόν.
Σημαντικό κομμάτι θα έχουν και πάλι τα ριάλιτι. Το «Big Brother» που λεγόταν ότι θα επανέλθει τελικά δε θα μεταδοθεί καθώς θεωρήθηκε ξεπερασμένο. Δύο ξένα format, το «Fear Factor» και το talent show «The Four» υπάρχει στο μυαλό των υπευθύνων, όπως και η επιστροφή του «Your face sounds familiar».

Φυσικά όταν μιλάμε για επιστροφές δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής από τη Θεσσαλονίκη μετά την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου του «Nomads» έμεινε εκτός προγράμματος, ωστόσο το «The 2night show» επιστρέφει ανανεωμένο.

Μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου θα είναι οι Φάνης Λαμπρόπουλος, Θανάσης Πασσάς και Νικόλας Ράπτης.
Στις σκέψεις των ανθρώπων του καναλιού βρίσκεται και η προσθήκη νέας σειράς. Πρόκειται για διασκευή της σειράς από τη Χιλή «Pituca sin Lucas» με την Μαρία Λεκάκη στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ζωντανό πρόγραμμα όμως θα υπάρχει και το Σαββατοκύριακο. Οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 εξετάζουν να προσθέσουν στο πρόγραμμα πρωινή ενημερωτική εκπομπή με τον Νίκο Ρογκάκο και τον Δημήτρη Καμπουράκη. Η εκπομπή αυτή θα δίνει την σκυτάλη σε ψυχαγωγική εκπομπή με την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Ακόμη θα προστεθεί στην απογευματινή ζώνη το «Κάτι Ψήνεται» που γνωρίσαμε στον Alpha. Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί αν θα υπάρχει κεντρικός παρουσιαστής ή εκφωνητής.

dailymedia.gr