Τα reality show «συγκρούστηκαν» με τις ελληνικές σειρές στη μάχη της τηλεθέασης την Τρίτη 13/11

Σκληρή μονομαχία το βράδυ της Τρίτης μεταξύ του ριάλιτι μόδας «Greece's Next Top Model» στο Σταρ, του «Voice of Greece» στον ΣΚΑΪ και των ελληνικών σειρών του Alpha.

Τα reality show «συγκρούστηκαν» με τις ελληνικές σειρές στη μάχη της τηλεθέασης την Τρίτη 13/11

Οι διαφορές μεταξύ των προγραμμάτων των καναλιών ήταν πολύ μικρές με το «GNTM» να αναδεικνύεται για ακόμα μια φορά νικητής στον πίνακα της τηλεθέασης.

Με τα μέχρι στιγμής στοιχεία το ριάλιτι μόδας του STAR κυμάνθηκε στο 23% ξεπερνώντας ελάχιστα το «Σόι Σου» και «το Τατουάζ» του Alpha τα οποία συνεχίζουν να αντιστέκονται.

Πολύ καλές οι επιδόσεις του Voice με το πρώτο επεισόδιο των battles να φλερτάρουν με το 22%.

Στην πρωινή ζώνη απόλυτη είναι η κυριαρχία του Γιώργου Παπαδάκη ο οποίος σε τέταρτο έφτασε το 44% και ο μέσος όρος του ξεπέρασε το 25% αφήνοντας τον ανταγωνισμό περίπου 10 μονάδες πιο πίσω.

Νικήτρια στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη αναδείχτηκε η Φαίη Σκορδά με το «Πρω1νό» με 21% ενώ η «Φωλιά των Κου Κου» ακολούθησε με 17%. Πολύ χαμηλά οι «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ γύρω στο 11% όπως και το «Μαζί Σου» με την Τατιάνα Στεφανίδου κοντά στο 10%.

Η ανοδική και καλή πορεία της Ελένης Μενεγάκη, συνεχίστηκε και το μεσημέρι της Τρίτης με μέσο όρο τηλεθέασης που ξεπέρασε το 18%. Διψήφιος και ο μέσος όρος για τον Νίκο Μουτσινά και την εκπομπή «Για την παρέα» στο Open TV κοντά στο 12%, την μοναδική εκπομπή του καναλιού που σημειώνει διψήφια ποσοστά.

Βελτιωμένη είναι και η τηλεθέαση για τα τηλεπαιχνίδια του ΑΝΤ1 «Ρουκ Ζουκ» και «Still Standind» μεταξύ 17 και 18%. Κυρίαρχος του μεσημεριού ωστόσο παραμένει το «Shopping Star» με μέσο όρο κοντά στο 23% με το ανταγωνιστικό «My Style Rocks να ακολουθεί σε μεγάλη απόσταση.

Το δελτίο του Alpha τερμάτισε πρώτο και ξεπέρασε το 20%, ακολουθεί ο ΑΝΤ1 ενώ πολύ χαμηλά και μάλιστα κάτω από 5% παραμένει ο μέσος όρος του δελτίου του Open TV.

thestival.gr