Ονόματα - φωτιά για τον ΣΚΑΪ 24

Αρχές του 2019 θα βγει στις οθόνες μας το νέο ενημερωτικό κανάλι του ομίλου ΣΚΑΪ, ο ΣΚΑΪ 24. Πρόκειται για ένα νέο εγχείρημα του ομίλου Αλαφούζου που παίρνει σάρκα και οστά εν όψει και των εκλογών που έρχονται.

Ονόματα - φωτιά για τον ΣΚΑΪ 24

Το κανάλι θα έχει αμιγώς ενημερωτικό χαρακτήρα και θα ενισχύσει το πρόγραμμά του με ξένες ταινίες. Επικεφαλής του εγχειρήματος θα είναι ο δημοσιογράφος Νίκος Στραβελάκης με πολυετή εμπειρία στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Το κανάλι θα μεταδίδει το πρόγραμμά του από σταθμό περιφερειακής εμβέλειας της Αττικής χωρίς ωστόσο να έχει ανακοινωθεί κάποια συμφωνία.
Ήδη πάντως έχουν υπάρξει τα πρώτα ονόματα που ακούγονται για την στελέχωσή του. Σύμφωνα με το enimerosi24.gr ο Δημήτρης Καπουράκης είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με το κανάλι του Φαλήρου προκειμένου να ενταχθεί στο δυναμικό του ΣΚΑΪ.

Πριν από λίγες μέρες η Τίνα Μεσσαροπούλου είχε αναφέρει στην εκπομπή Happy Day του ALPHA ότι και ο Νίκος Ευαγγελάτος θα είναι στον ΣΚΑΪ 24. Μάλιστα η δημοσιογράφος ανέφερε ότι θα έχει απογευματινή εκπομπή σαν αυτή που είχε στο Epsilon, και θα μεταδίδεται πριν το δελτίο ειδήσεων.

dailymedia.gr