Β. Λυριτζής: Με διώξανε, έδωσα όμως μάχη και γύρισα

Το πολύ πρωινό δίδυμο του Real fm αποκαταστάθηκε!

Β. Λυριτζής: Με διώξανε, έδωσα όμως μάχη και γύρισα

Ο Βασίλης Λυριτζής επανήλθε στον σταθμό του Αμαρουσίου, πλάι στον Δημήτρη Καμπουράκη, ύστερα από απουσία περίπου ενός μηνός και... επιβεβαίωσε τις καταγγελίες-υποψίες ακροατών που ρωτούσαν «τι έγινε, τον διώξατε;» Τον προέτρεψε να το κάνει ο διευθυντής του σταθμού, που ήταν παρών, ο Γιώργος Ψάλτης, και ο επανελθών υπάκουσε. «Λοιπόν, με διώξανε, επιβεβαιώνω τις φήμες. Έδωσα σκληρή μάχη και γύρισα», είπε με το ξεκίνημα της εκπομπής ο Λυριτζής, φυσικά αστειευόμενος μέσα στο εύθυμο κλίμα που επικρατούσε. «Πες την αλήθεια, με δικαστική απόφαση γύρισες» του ζήτησε ο Ψάλτης, ενώ ο Καμπουράκης κάτι είπε για Φουρθιώτη με αφορμή τα περί «δικαστικής απόφασης».

Αμέσως μετά, στα σοβαρά πλέον, ο Βασίλης Λυριτζής ευχαρίστησε τους ακροατές για τα μηνύματα που του έστειλαν και εξήγησε τον λόγο της απουσίας του: «Περιπετειούλες υγείας και τα λοιπά. Τελειώσαμε, γυρίσαμε. Όλα καλά, δόξα τω Θεώ. Θα πάμε παρέα», είπε.

Το μεγαλύτερο διάστημα της απουσίας τού Βασίλη Λυριτζλη καλύφθηκε από την Ελένη Καλογεροπούλου την οποία παρουσίασε ο Δημήτρης Καμπουράκης στις 22 Οκτωβρίου. Η δημοσιογράφος απετέλεσε σε αυτήν τη χρονική περίοδο, μαζί με τον Καμπουράκη, ένα πολύ καλό κόντρα δίδυμο και, γενικά, μια ευχάριστη παρουσία, με άποψη αλλά και κοσμιότητα στη διατύπωσή της.

topontiki.gr