Ξύλο σε λιμάνι για γνωστούς παρουσιαστές του ΣΚΑΪ

«Μαζεύονται άλλοι τρεις, αρχίζουν να μας βρίζουν, πιανόμαστε στα χέρια, μέχρι που με τον έναν πέσαμε στη θάλασσα...»

Ξύλο σε λιμάνι για γνωστούς παρουσιαστές του ΣΚΑΪ

Ξέφυγαν τα πράγματα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της εκπομπής «Θαλασσόλυκοι» του ΣΚΑΪ. Ο Γιάννης Δρυμωνάκος, ο Γιάννης Αποστολάκης και η Κάλλια Ελευθερίου γύρισαν τα ακριτικά νησιά του Αιγαίου για 30 ημέρες προκειμένου να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία.

Φυσικά δεν έλειψαν και τα ευτράπελα αφού δεν τους υποδέχονταν όλοι με τον καλύτερο τρόπο. Σε συνέντευξη που έδωσαν στο περιοδικό «Down Town» ο Γιάννης Αποστολάκης περιέγραψε πως πιάστηκαν στα χέρια με κατοίκους στους Αρκούς.

Αιτία της φασαρίας μια θέση στο λιμάνι όπου οι τρεις «θαλασσόλυκοι» προσπαθούσαν να αφήσουν το σκάφος τους.

«Μπαίνοντας στο λιμάνι, βλέπουμε μια θέση λίγο σφιχτή και προσπαθούμε να παρκάρουμε. Το καθεστώς έχει ως εξής: πας να μπεις, λασκάρει ο ένας από τη μία, λασκάρει ο άλλος από την άλλη, μπαίνεις κι εσύ. Υπήρχε χώρος. Ρίχνω εγώ την άγκυρα σιγά σιγά, γυρνάω, μπαίνω πίσω και έρχεται ο κύριος που είχε τη βάρκα από τη μία πλευρά και αρχίζει να ωρύεται ότι θα του σπάσουμε τη βάρκα.

Εν τω μεταξύ, δεν του την είχαμε ακουμπήσει τη βάρκα ακόμα. Εμείς βγαίνουμε έξω από το σκάφος, μαζεύονται άλλοι τρεις, αρχίζουν να μας βρίζουν, πιανόμαστε στα χέρια, μέχρι που με τον έναν πέσαμε στη θάλασσα. Τελικά, τα μαζέψαμε και φύγαμε» ανέφερε ο Γιάννης Αποστολάκης.

Πηγή: dailymedia.gr