Αλλάζει ο επικεφαλής του αθλητικού τμήματος του ΣΚΑΪ

Ποιος αποχωρεί και οδεύει στο Open - Αποχαιρέτησε ήδη τους συναδέλφους του

Αλλάζει ο επικεφαλής του αθλητικού τμήματος του ΣΚΑΪ

Πολλές αλλαγές στο αθλητικό τμήμα του ΣΚΑΪ φέρνει το ξεκίνημα της σεζόν, με ανακατατάξεις στα διευθυντικά στελέχη, αφίξεις αλλά και αποχωρήσεις αθλητικογράφων που δούλεψαν πολλά χρόνια στο αθλητικό τμήμα του φαληρικού σταθμού.

Η θέση του επικεφαλής στο αθλητικό τμήμα του σταθμού αλλάζει χέρια, ο Μανώλης Σφακάκης ήδη από χθες το πρωί αποχαιρέτησε τους συναδέλφους του και τους παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής του σταθμού και δίνει τη θέση του σε έναν έμπειρο αθλητικό συντάκτη της τηλεόρασης.

Ο λόγος για τον Μιχάλη Τσώχο -και όχι τον Παναγιώτη Περπερίδη-τον παρουσιαστή και σπορτσκάστερ επι πολλά χρόνια στον ΑΝΤ1.

Ο αθλητικογράφος, που έχει συνδέσει το όνομά του με τις μεταδόσεις ευρωπαϊκών ματς στον ΑΝΤ1 αλλά και ως παρουσιαστής στο ιστορικό «Super Σάββατο», αναλαμβάνει σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες τη διεύθυνση του αθλητικού τμήματος αλλά και την παρουσίαση της αθλητικής εκπομπής του Σαββατοκύριακου.

Βίοι αντίθετοι για τον επί χρόνια αθλητικό συντάκτη του ΣΚΑΪ, Μιχάλη Τσίγκρη o οποίος σε ανάρτησή του στο Facebook αποχαιρέτησε φίλους και συναδέλφους του στον όμιλο ΣΚΑΪ, χαρακτηρίζοντάς τους οικογένεια. Πληροφορίες του Dailymedia αναφέρουν πως νέος σταθμός στην καριέρα του θα είναι το Open, που ήδη έχει εξασφαλίσει τις μεταδόσεις της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου με επίσης δύο πρώην αθλητικογράφους του ΣΚΑΪ στην παρουσίαση. Τον Αλέξη Σπυρόπουλο και την Χριστίνα Βραχάλη.

Πηγή: dailymedia.gr