Η NOVA υποστηρίζει ότι πήρε τα δικαιώματα 8 ομάδων

Την ώρα που η Cosmote TV κάνει κινήσεις για την κεντρική διαχείριση της ελληνικής λίγκας, στελέχη της Nova βεβαιώνουν ότι ήδη έχουν συμφωνήσει μεμονωμένα με 8 ομάδες του πρωταθλήματος.

Η NOVA υποστηρίζει ότι πήρε τα δικαιώματα 8 ομάδων

Ο τηλεοπτικός "πόλεμος" για την απόκτηση των δικαιωμάτων της SuperLeague συνεχίζει να μαίνεται.

Η Cosmote θέλοντας να ρίξει "βόμβα" στο τηλεοπτικό τοπίο, ενδιαφέρθηκε για την κεντρική διαχείριση του πρωταθλήματος και μάλιστα πραγματοποίησε και την πρώτη της συνάντηση με τη διοργανώτρια αρχή, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα.

Από την αντίπερα όχθη, η Nova επιθυμεί να προχωρήσει σε μονομερείς συμφωνίες με τις ομάδες του πρωταθλήματος. Στελέχη της Κάντζας επιβεβαίωναν ότι έχουν ήδη συμφωνήσει με οκτώ ΠΑΕ, εκ των οποίων οι έξι έχουν ήδη υπογράψει διμερή δεσμευτική σύμβαση με τη Nova και ακόμη δύο βρίσκονται στην τελική φάση των υπογραφών. Μάλιστα, την ερχόμενη εβδομάδα αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την πλευρά του συνδρομητικού καναλιού. Τα ίδια στελέχη σχολίαζαν δηκτικά ότι "όσα ακούγονται περί αναβίωσης της Κεντρικής Διαχείρισης της Super League είναι όνειρα θερινής νυκτός".