Που θα βλέπουμε του χρόνου το γαλλικό πρωτάθλημα

Το συνδρομητικό κανάλι της Nova θα συνεχίσει να μεταδίδει τη Ligue 1 και τη σεζόν 2018-2019.

Που θα βλέπουμε του χρόνου το γαλλικό πρωτάθλημα

Η συνδρομητική τηλεόραση της Nova θα μεταδίδει το γαλλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και την επόμενη σεζόν. Η σχετική ανακοίνωση της Nova αναφέρει:

«Η Nova, ο κορυφαίος πάροχος συνδυαστικών υπηρεσιών οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στην Ελλάδα, ανανέωσε τα τηλεοπτικά δικαιώματα του γαλλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, της Ligue 1 και οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν από τη σεζόν 2018-2019 ένα από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης με επίδοση ρεκόρ στην περσινή σεζόν με 1.033 γκολ συνολικά (έναντι 1024 γκολ στην Ισπανία, 1018 γκολ στην Αγγλία, 1017 στην Ιταλία και 855 Γερμανία)! Παράλληλα, η Nova εξασφάλισε για τους συνδρομητές της από τη σεζόν 2018-2019, το Κύπελλο Γαλλίας, Coupe de France, το Λιγκ Καπ Γαλλίας, Coupe de la Ligue καθώς και το Super Cup Γαλλίας, Trophée des Champions.

Ligue 1 Conforama

Πιο αναλυτικά, οι φίλοι του ποδοσφαίρου και συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν αποκλειστικά κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή τους αγώνες του αγαπημένου ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος, του Championnat που είναι το μοναδικό πρωτάθλημα από τα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά με 23 ποδοσφαιριστές με περισσότερα από 10 γκολ.

Η πρωταθλήτρια Παρί Σεν Ζερμέν, με 108 γκολ (1η επίθεση στην Ευρώπη μπροστά από τα 106 γκολ της Μάντσεστερ Σίτι και τα 99 της Μπαρτσελόνα) στην περσινή σεζόν και τα ποδοσφαιρικά αστέρια Νειμάρ, Καβάνι, Εμπαπέ και Τιάγκο Σίλβα, η Μονακό των Φαλκάο και Μουτίνιο, η Λιόν των Τραορέ και Ντεπάι και η φιναλίστ του Europa League, Μαρσέιγ του Κώστα Μήτρογλου μάχονται για τον τίτλο και μια θέση στα ευρωπαϊκά κύπελλα σε μία διοργάνωση που πέρσι παρουσίασε άνοδο 7% στο μέσο όρο εισιτηρίων.

Το πρωτάθλημα της Ligue 1 που πέρσι είχε μέσο όρο 2,72 γκολ με την 2η καλύτερη επίδοση μετά τη Bundesliga και για πρώτη φορά στην ιστορία του πρωταθλήματος τέσσερις ομάδες μέτρησαν το λιγότερο 72 βαθμούς στη σεζόν, αποτελείται από 20 ομάδες και διεξάγονται 38 αγωνιστικές με 10 αγώνες ανά αγωνιστική. Η έναρξη του φετινού πρωταθλήματος, έχει οριστεί στις 10 Αυγούστου 2018 και η λήξη στις 25 Μαΐου 2019.

Coupe de France

Από το Νοέμβριο οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και το Κύπελλο Γαλλίας, Coupe de France με μεταδόσεις αγώνων από τη φάση των «32» του θεσμού μέχρι και τον τελικό της διοργάνωσης τον Μάιο του 2019.

Coupe de la Ligue

Οι μεταδόσεις γαλλικού ποδοσφαίρου για τα κανάλια Novasports συνεχίζονται με την τρίτη σημαντικότερη διοργάνωση της χώρας, το Coupe de la Ligue με όλες τις μεγάλες ομάδες της Ligue 1 να συμμετέχουν στη διοργάνωση από τον 4ο γύρο που διεξάγεται τον Δεκέμβριο. Το Λιγκ Καπ Γαλλίας ολοκληρώνεται με τον τελικό που θα γίνει τον Μάρτιο του 2019.

Super Cup Trophée des Champions

Η σέντρα της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν θα γίνει με το Super Cup μεταξύ της νταμπλούχου Παρί Σεν Ζερμέν και της Μονακό στις 4 Αυγούστου στην Κίνα. Ο αγώνας που πραγματοποιείται στην ασιατική χώρα λόγω εμπορικών εσόδων, θα προβληθεί αποκλειστικά από τα κανάλια Novasports».