Ντέιβις: «Οι καριέρες είναι μικρές, ώρα να προχωρήσω»

Ο Άντονι Ντέιβις νιώθει πως ό,τι είχε να δώσει στους Πέλικανς το έδωσε και πλέον θέλει να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα που θα πρωταγωνιστεί, έχοντας υψηλές βλέψεις. 

Ντέιβις: «Οι καριέρες είναι μικρές, ώρα να προχωρήσω»

Ο Άντονι Ντέιβις δήλωσε ότι το να διεκδικήσει ένα πρωτάθλημα NBA είναι η προτεραιότητά του αυτή τη στιγμή και γι' αυτό ζήτησε από τους Νιού Ορλίνς Πέλικανς να τον παραχωρήσουν με ανταλλαγή. Ο 26χρονος φόργουορντ μίλησε σε δημοσιογράφους μετά την προπόνηση των Πέλικανς, κάνοντας τις πρώτες δημόσιες δηλώσεις του από τότε που ενημέρωσε την ομάδα ότι δεν θα υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του.

«Αισθάνομαι ότι αυτή είναι η ώρα μου» είπε ο Ντέιβις και συνέχισε: «Έδωσα στην πόλη, στον οργανισμό, τους φιλάθλους όλα όσα αισθάνομαι ότι μπορούσα. Δεν ξέρω για πόσο ακόμη θα παίζω μπάσκετ. Οι καριέρες των ανθρώπων είναι μικρές και αισθάνομαι ότι είναι η ώρα μου να προχωρήσω».

Παράλληλα, ο έμπειρος άσος, ο οποίος «χρίστηκε» φέτος για έκτη φορά στην καριέρα του All-Star, τόνισε ότι δεν ζήτησε από τους Πέλικανς να τον ανταλλάξουν με συγκεκριμένη ομάδα, μολονότι δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο προτιμώμενος προορισμός του είναι οι Λος Άντζελες Λέικερς.

Άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν ως πιθανούς προορισμούς τους Μπόστον Σέλτικς και τους Νιου Γιόρκ Νικς. «Αυτό εξαρτάται από τον οργανισμό των Πέλικανς» ξεκαθάρισε και συμπλήρωσε: «Ποτέ δεν τους έδωσα ένα χρονοδιάγραμμα, ποτέ δεν τους έδωσα έναν προορισμό».