Ανατροπή των δεδομένων: Μένει ο Τεόντοσιτς στους Κλίπερς!

Παρά το γεγονός ότι ο Σέρβος βρισκόταν ένα βήμα πριν την αποχώρηση από την ομάδα του Λος Άντζελες, η φυγή του Ντε Άντρε Τζόρνταν και ο φόρος πολυτελείας τον κρατούν στην ομάδα. 

Ανατροπή των δεδομένων: Μένει ο Τεόντοσιτς στους Κλίπερς!

Ο Μίλος Τεόντοσιτς είχε μια ικανοποιητική πρώτη χρονιά με τη φανέλα των Κλίπερς στο NBA. Ο Σέρβος γκαρντ αποφάσισε να ενεργοποιήσει την οψιόν που είχε για να παραμείνει στο Λος Άντζελες. Ωστόσο, ακόμα και αυτό δεν μπορούσε να του εγγυηθεί την παραμονή του, αντιθέτως πιο πιθανή φάνταζε η αποχώρησή του.

Εν τέλει τα δεδομένα άλλαξαν για τον άλλοτε άσο του Ολυμπιακού και της ΤΣΣΚΑ μετά τη φυγή του Τζόρνταν, η οποία μείωσε κατά πολύ το μισθολόγιο των Κλίπερς. Σύμφωνα με τον Μπόμπι Μαρκς, τη δεδομένη στιγμή η ομάδα του Τεόντοσιτς ξοδεύει 118 εκατ. δολάρια σε μισθούς και βρίσκεται 5,7 εκατ. κάτω από τον φόρο πολυτελείας και επίσης 11,8 εκατ. κάτω από το επιτρεπόμενο όριο.

Επομένως, κατά πάσα πιθανότητα ο Μίλος Τεόντοσιτς θα έχει μια ακόμα ευκαιρία να ξεδιπλώσει το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του στο παρκέ και να δικαιώσει τις προσδοκίες των ιθυνόντων που τον έφεραν στο ΝΒΑ.