Μπακς - Νετς 116-119: Με τις... ρεζέρβες το Μπρούκλιν (highlights)

Παρότι οι Νετς έπαιξαν με τα... τρίτα, επικράτησαν 119-116 των Μπακς, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να αγωνίζεται μόνο στο πρώτο ημίχρονο. 

Μπακς - Νετς 116-119: Με τις... ρεζέρβες το Μπρούκλιν (highlights)

Παρότι όλοι πίστευαν πως οι Μπακς θα έκαναν… περίπατο απέναντι στους αποδεκατισμένους – έλειπαν δέκα παίκτες- Νετς, η εξέλιξη του αγώνα ήταν διαφορετική. Οι Νετς επικράτησαν 119-116 με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να μην αγωνίζεται στο δεύτερο μέρος έπειτα από απόφαση του Μάικ Μπουντενχόλζερ.

Μαζί με τον Έλληνα σούπερ σταρ και οι Έρικ Μπλέντσο, Κρις Μίντλετον. Η απόφαση αυτή έκανε το παιχνίδι ντέρμπι και οι Μπακς ηττήθηκαν για δεύτερο σερί παιχνίδι.

Οι «διψασμένοι» Νετς οι οποίοι (τονίζουμε ξανά) δεν είχαν τους Άλεν, Χάρις, Λεβέρτ,Ντινγουίντι, Ίρβινγκ, Τζόρνταν, Ντουράντ.

Από τους νικητές ο Λουαλού-Καμπαρό ήταν εξαιρετικός έχοντας 26 πόντους με 5/7 τρίποντα, αλλά καθοριστικός αποδείχθηκε ο Γκάρετ Τεμπλ (19π., 5/11τρ.) ο οποίος σημείωσε και το καλάθι-μαχαιριά στα 6'' πριν από το τέλος!

Στην τελευταία τους ευκαιρία για να στείλουν το ματς στην παράταση, οι Μπακς δεν μπόρεσαν να εκδηλώσουν επίθεση μετά από την εξαιρετική άμυνα των Νετς.

Ο Αντετοκούνμπο (16 πόντοι, 5/6 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ σε μόλις 15:47) και Ερσάν Ιλιασόβα (11 πόντοι, 10 ριμπάουντ) ήταν οι δύο που ξεχώρισαν από το Μιλγουόκι.