Μπολόνια: Έτοιμη να καλύψει το κενό του Παναθηναϊκού στην EuroLeague

Ο ιδιοκτήτης της ΜπολόνιαΜάσιμο Τζανέτι, δήλωσε πως η ομάδα του είναι έτοιμη να πάρει τη θέση του Παναθηναϊκού στη EuroLeague.

Μπολόνια: Έτοιμη να καλύψει το κενό του Παναθηναϊκού στην EuroLeague

Την πεποίθηση του πως η Βίρτους Μπολόνια θα καλύψει το κενό του Παναθηναϊκού στη EuroLeague εξέφρασε με δηλώσεις του ο Μάσιμο Τζανέτι.

Ο ιδιοκτήτης της ιταλικής ομάδας αναφέρθηκε στην απόφαση των «πρασίνων» να αποχωρήσουν από την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση τονίζοντας πως έχει έρθει σε επικοινωνία με τους ανθρώπους της EuroLeague.

Συγκεκριμένα υποστήριξε: «Θέλουμε να παίξουμε στην EuroLeague και έχουμε κάνει τα απαραίτητα βήματα. Έχουμε μιλήσει με τους μάνατζερ της EuroLeague και διαπραγματεύονται την έξοδο του Παναθηναϊκού. Μας είπαν πως αν προκύψει κενή θέση, θα είναι στο χέρι μας να παίξουμε».

Κλείνοντας πρόσθεσε: «Αν προκύψει θέση, είμαστε οι πρώτοι υποψήφιοι. Η EuroLeague έχει εκφράσει την ικανοποίησή της για το πρότζεκτ μας, που περιλαμβάνει και νέο γήπεδο. Δεν είναι θέμα διαπραγμάτευσης ανάμεσα σε μας και τον Παναθηναϊκό, αλλά ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την EuroLeague».