Έτοιμος ο Ολυμπιακός για την επόμενη μέρα

Στον Ολυμπιακό είναι έτοιμοι για την επόμενη μέρα. Είτε γίνει δεκτό το αίτημα τους στην Αδριατική Λίγκα, είτε όχι. Η παρουσία στην EuroLeague και η ομάδα για την Α2. 

Έτοιμος ο Ολυμπιακός για την επόμενη μέρα

Και τώρα τι γίνεται; Θα αναρωτηθούν οι περισσότεροι. Το ποια θα είναι η επόμενη μέρα για τους Πειραιώτες είναι αυτό που απασχολεί τον φίλαθλο κόσμο, ασχέτως και αν η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου ήταν και είναι υπέρ της στάσης της διοίκησης. Στο μεγάλο λιμάνι είναι ήσυχοι και δεν υπάρχει καμία απολύτως ανησυχία. Ξέρουν πως προχώρησαν σε μία μεγάλη, δύσκολη και κυρίως ιστορική απόφαση, αλλά έχουν προετοιμάσει το έδαφος.

Βέβαια, ας περιμένουμε την απόφαση του ΑΣΕΑΔ, γιατί μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα, φέρνοντας τα πάνω-κάτω. Όμως, ακόμη και αν δεν δικαιωθεί ο Ολυμπιακός, να μην ανησυχείτε! Η θέση της ομάδας είναι δεδομένη στην Ευρωλίγκα της νέας σεζόν (όπως και για τα επόμενα χρόνια, με τον Τζόρντι Μπετομέου να μην έχει κανένα πρόβλημα με τις κινήσεις των Αγγελόπουλων), με τους «ερυθρόλευκους» παράλληλα να αναμένουν το ΔΣ των «Γιουγκοσλάβων» (αποφασίζουν 24 Μαΐου), στο οποίο οι σύλλογοι θα αποφασίσουν το αν θα δεχτούν την ελληνική ομάδα.

Στο ενδεχόμενο που ακουστεί το «ναι», τότε η πρώτη ομάδα των «ερυθρολεύκων» θα παίζει στην Αδριατική Λίγκα και η δεύτερη στο πρωτάθλημα της Α2, αποτελούμενη από Νέους και Εφήβους.

Στη πιθανότητα που ο Ολυμπιακός ενημερωθεί πως οι «γείτονες» απάντησαν αρνητικά, τότε είναι έτοιμοι και για αυτό το σενάριο. Η πρώτη ομάδα μόνο στην Ευρωλίγκα (και πιο ξεκούραστη) και η δεύτερη στην Α2.

Μην ανησυχούν ορισμένοι για τους Πειραιώτες. Να προβληματίζονται περισσότερο για το πρωτάθλημα της Α1, για το κατά πόσο θα μπορέσει να σταθεί βιώσιμο για τους συλλόγους, καθώς τα τηλεοπτικά και τα διαφημιστικά έσοδα θα πέσουν κατά πολύ, δίχως την παρουσία εκεί των «ερυθρολεύκων».