Σφαιρόπουλος : «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον Ολυμπιακό αλλά εδώ είναι το σπίτι μου»

Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της Μακάμπι, Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για τη νίκη που πήρε η ομάδα του απέναντι στον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως δεν θα ξεχάσει ποτέ τις στιγμές με τους Πειραιώτες. 

Σφαιρόπουλος : «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον Ολυμπιακό αλλά εδώ είναι το σπίτι μου»

Στα κανάλια της Novasports μίλησε ο προπονητής της Μακάμπι, Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Ολυμπιακού με σκορ 65-64.

Ο πρώην τεχνικός των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε στις φάσεις που έκριναν το αποτέλεσμα ενώ δήλωσε πως ο Ολυμπιακός θα είναι για πάντα στη καρδιά του.

Για το ματς είπε : «Ήταν ένα ντέρμπι με όλη τη σημασία της λέξης. Καμία ομάδα δεν κατάφερε να περάσει ρυθμό της. Χαίρομαι που κερδίσαμε και είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας μου απέναντι σε έναν καλό Ολυμπιακό. Το παιχνίδι πήγε και από τους δύο στην άμυνα. Στο τέλος μετά το 35’ πήραμε μια διαφορά με 4 πόντους. Ενώ πλησιάζαμε στο τέλος ο Βασίλης έδειξε την κλάση του για ακόμη μια φορά. Σημαντικό ότι δεν χάσαμε το μυαλό μας και παίξαμε στο τέλος έξυπνη άμυνα».

Για τον Ολυμπιακό : «Πάντα ο Ολυμπιακός θα έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις στιγμές που έζησα με τον σύλλογο και τα παιδιά. Πλέον, το σπίτι μου είναι εδώ. Είμαι επαγγελματίας».

Για την Μακάμπι και τη συνέχεια : «Εμείς σήμερα κάναμε μια νίκη για να μείνουμε στη διεκδίκηση των playoff. Από την αρχή. Είναι μια νίκη που μας κρατάει κοντά στο στόχο μας και πιστεύω πως μπορούμε να προκριθούμε. Έχουμε αλλάξει τον τρόπο φιλοσοφίας και το στυλ μας. Θα παλέψουμε και πιστεύω πως θα προκριθούμε στην επόμενη φάση».