Μπερτομέου: «Η κόντρα μου με τον Γιαννακόπουλο ανήκει στο παρελθόν»

Ο Τζόρντι Μπερτομέου μίλησε στην κάμερα της NOVA τονίζοντας ότι οι σχέσεις του με τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχουν αποκατασταθεί. Τι είπε για την επιστροφή του Final 4 στην Αθήνα.

Μπερτομέου: «Η κόντρα μου με τον Γιαννακόπουλο ανήκει στο παρελθόν»

Πέρυσι τέτοια εποχή το πρόσωπό του είχε τυπωθεί σε μπλουζάκια με την επιγραφή "Euroleague Mafia" και ολόκληρος ο οργανισμός του μπασκετικού Παναθηναϊκού, έτρεχε... καμπάνια εναντίον του σε κάθε ματς στο ΟΑΚΑ.

Ο Τζόρντι Μπερτομέου και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήταν μονίμως πρώτα θέματα στα αθλητικά ΜΜΕ, αφού ο δεύτερος σε κάθε ευκαιρία χρέωνε τον πρώτο για τα κακώς κείμενα της διοργάνωσης.

Ωστόσο, ένα χρόνοα μετά όλα αυτά αποτελούν παρελθόν και η σχέση των δύο ανδρών είναι η καλύτερη δυνατή, όπως παραδέχθηκε ο εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της NOVA:

«Ανήκει οριστικά στο παρελθόν η κόντρα μου με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, υπήρχαν δυσκολίες αλλά πλέον η σχέση μας είναι η καλύτερη δυνατή».

Ο πρόεδρος της Euroleague μίλησε και για την επιστροφή του Final Four στην Αθήνα, τονίζοντας:

«Ξέρουμε το ΟΑΚΑ, η Αθήνα είναι μια πολύ ισχυρή υποψηφιότητα για το F4 του 2020, ελπίζω πως περίπου στο τέλος Μαρτίου, θα ανακοινώσουμε τον τόπο της επόμενης διοργάνωσης. Είτε του χρόνου, είτε το 2021 θα επιστρέψουμε στην Αθήνα».