Γκος: «Δεν μας επηρεάσει η απουσία του Σβεντ»

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος τόνισε πως η Χίμκι παραμένει μία δυνατή ομάδα, παρά την απουσία του Αλεξέι Σβεντ και εκθείασε το φίλαθλο κοινό του Ολυμπιακού για την ατμόσφαιρα που δημιουργεί στο ΣΕΦ. 

Γκος: «Δεν μας επηρεάσει η απουσία του Σβεντ»

Ο Ολυμπιακός την Πέμπτη το βράδυ (17/1, 21:00) θα αντιμετωπίσει την Χίμκι στο ΣΕΦ. Κατά την διάρκεια της Media Day, ο πλέι-μέικερ των Πειραιωτών, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος τόνισε τα εξής: «Πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, είμαστε χαρούμενοι που παίζουμε στην έδρα μας, θα πρέπει να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις να κερδίσουμε».

Για την στήριξη του κόσμου του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ: «Μας δίνει ώθηση ο κόσμος, οι φίλαθλοι μας δίνουν ενέργεια. Όταν γεμίζει το ΣΕΦ η ατμόσφαιρα είναι εκπληκτική. Βρίσκομαι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και ο κόσμος».

Για την πρόοδο που έχει δείξει τους τελευταίους μήνες που βρίσκεται στον Ολυμπιακό: «Δεν έχει τόσο σημασία το τι κάνω εγώ, όσο το πως παίζει η ομάδα. Νομίζω πως όσο περνάει ο καιρός βελτιωνόμαστε, γινόμαστε καλύτεροι και φτάνουμε σε περισσότερες νίκες. Είμαστε σε καλή θέση και μπορούμε να τα πάμε καλύτερα. Νομίζω πως προχωράμε στη σωστή κατεύθυνση».

Για το γεγονός πως δεν θα παίξει ο Σβεντ κόντρα στον Ολυμπιακό: «Δεν μας επηρεάζει η απουσία του Σβεντ. Είναι σπουδαίος παίκτης, σημαντικός για την ομάδα του, αλλά η απουσία του δεν θα μας επηρεάσει στο πως θα αντιμετωπίσουμε την Χίμκι. Παραμένει μία δυνατή ομάδα με ποιότητα. Έχει αρκετούς καλούς παίκτες και θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο ματς».

Για το γεγονός πως ο προπονητής του συνηθίζει να τον εμπιστεύεται στα τελευταία κρίσιμα λεπτά: «Είναι σημαντικό για όλους μας το να βρισκόμαστε στο παρκέ για να πάρουμε την σωστή απόφαση. Αυτό είναι που μετράει. Όταν με εμπιστεύεται, θα κάνει ό,τι μπορώ, για να πάρω την σωστή απόφαση».