Μάντζαρης: «Ήρθαμε στην Μαδρίτη για να κερδίσουμε» (vid)

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν ταξίδεψε στην Μαδρίτη απλά για να παίξει, αλλά για να πάρει τη νίκη κόντρα στην Ρεάλ, όπως έπραξε και πέρσι ο Ολυμπιακός 

Μάντζαρης: «Ήρθαμε στην Μαδρίτη για να κερδίσουμε» (vid)

Ο Ολυμπιακός προπονήθηκε στην Μαδρίτη και είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Πέμπτης (10/1, 22:00) κόντρα στην Ρεάλ. Στην αναμέτρηση δεν θα αγωνιστεί ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος παρέμεινε στην Αθήνα, καθώς ταλαιπωρείται με υψηλό πυρετό.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης, του οποίοι ο ρόλος έχει αναβαθμιστεί στα τελευταία παιχνίδια των "ερυθρολεύκων", αναφέρθηκε στην αναμέτρηση, λέγοντας τα εξής: "Ξέρουμε όλοι πόσο δυνατή ομάδα είναι η Ρεάλ και τι αντίπαλο έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης και αν σε παρασύρει ο ρυθμός στο γήπεδο της, μπορεί να αντιμετωπίσεις μεγάλα προβλήματα.

Κάναμε χθες μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Τόσο βαθμολογικά, όσο και από πλευράς όπως ήρθε, κάνοντας μία μεγάλη ανατροπή. Κερδίσαμε την Μπασκόνια γιατί βγάλαμε ψυχή στο τέλος. Δεν μπορούμε όμως να μείνουμε σε αυτό το ματς, είμαστε συγκεντρωμένοι απόλυτα στο ματς κόντρα στην Ρεάλ. Θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό ώστε να τα καταφέρουμε. Δεν ήρθαμε στην Μαδρίτη μόνο για να παίξουμε, ήρθαμε για να κερδίσουμε, όπως κάναμε πέρσι, και έτσι θέλουμε να κάνουμε και φέτος.

Για την απουσία του Νίκολα Μιλουτίνοφ: "Σίγουρα είναι απώλεια για εμάς ο Νίκολα (Μιλουτίνοφ). Βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και είναι ένας από τους καλύτερους μας παίκτες. Έχει το ύψος και θα μπορούσε να ματσάρει καλά τα μεγάλα κορμιά που έχει η Ρεάλ. Μας έλλειψε αυτό το στοιχείο και κόντρα στην Μπασκόνια, καθώς μας δυσκόλεψε ο Πουαριέ. Βέβαια, ξέρουμε πως η Ρεάλ έχει 15 παίκτες ισάξιους. Όποιος και να παίξει από αυτούς θα είναι εξίσου αποτελεσματικός, οπότε κοιτάμε τον εαυτό μας και να παρουσιαστούμε όσο καλύτεροι γίνεται".