Απολαυστικός Μπόγρης, για Μπλατ, Σπανούλη και Παπανικολάου

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο άσος του Ολυμπιακού για τον προπονητή του, τον αρχηγό και τον Κώστα Παπανικολάου.

Απολαυστικός Μπόγρης, για Μπλατ, Σπανούλη και Παπανικολάου

Μία πολύ σημαντική νίκη και με επική ανατροπή πέτυχε ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μπασκόνια. Εκ των πρωταγωνιστών αυτής της επιτυχίας ήταν και ο Γιώργος Μπόγρης, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα είχε τρομερά κέφια. Τη στιγμή που έκανε δηλώσεις στη Nova μιλούσε με βιντεοκλήση με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος έλειψε πολύ από αυτό το ματς.

Ο Μπόγρης αρχικά αναφέρθηκε στην απουσία του Σέρβου σέντερ τονίζοντας: «Ήταν... παραγγελία σήμερα. Μετά τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό ήρθε η νίκη αυτή με τον τρόπο που ήρθε. Μπράβο στον Κώστα για το μεγάλο σουτ. Ακόμα τρέμω. Ήταν από τις καλύτερες στιγμές στην καριέρα μου. Ήταν ένα παιχνίδι δύσκολο και περίεργο. Είχαμε αδειάσει συναισθηματικά μετά από κάποιες νίκες και είχαμε και την απώλεια του Νίκολα. Έπρεπε να αντεπεξέλθουμε αλλά δεν τα καταφέραμε».

Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του ο Γιώργος Μπόγρης είπε: «Μπήκαμε συγκεντρωμένοι στο δεύτερο μέρος, στο πρώτο δεν το κάναμε. Δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι, αλλά στο δεύτερο μέρος δώσαμε το πάθος. Από την Φενέρ χάσαμε με ανύπαρκτο φάουλ στο τέλος. Ανυπομονούμε για τη συνέχεια. Είμαι χαρούμενος γιατί δικαιωνόμαστε και ο κόσμος εισπράττει το κλίμα που υπάρχει! Ο Παπανικολάου θα κεράσει! Είναι ο Κώστας Παπανικολάου και έχει αυτή την πορεία», ήταν τα λόγια του.

Δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον αρχηγό του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη για τον οποίο είπε: «Όταν είσαι δίπλα στον μεγαλύτερο όλων δεν μπορείς να μην φτιάχνεις το σουτ σου! Ο Βασίλης είναι τεράστιος παίκτης, έχει βάλει τα μεγαλύτερα σουτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε αυτόν τον άνθρωπο. Αν χρειαστεί θα το βάλουμε το σουτ με το πόδι!».

Όσον αφορά στην ενέργεια που έβγαλε ο ίδιος και βοήθησε την ομάδα τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικό για μένα, γιατί έχω κάνει μια προσπάθεια και περιμένω την ευκαιρία που μου δίνεται. Είναι η πρώτη φορά που άρχισα βασικός. Είμαι χαρούμενος που έχω έναν προπονητή που με πιστεύει. Χαίρομαι που η ενέργειά μου έβαλε και τον κόσμο στο παιχνίδι και άναψε το φιτίλι. Χαίρομαι που ο Ζακ πήρε την σκυτάλη στη συνέχεια. Πήραμε ένα μεγάλο παιχνίδι που είναι κλειδί για τη συνέχεια. Προχωράμε, τα καλύτερα έρχονται, ο Μάιος είναι κοντά».

Ο Γιώργος Μπόγρης ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του αναφέρθηκε στον Ντέιβιντ Μπλατ για τον οποίο έσταξε μέλι: «Είναι μαέστρος και έχει όλους τους παίκτες έτοιμους. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρει ότι παίξεις δεν παίξεις καλά ανά πάσα στιγμή θα μπει στο γήπεδο. Είμαστε πολύ τυχεροί που δουλεύουμε μαζί του».