Πάει για το «μπαμ» με Τεόντοσιτς η Εφές

Μία μεταγραφή που θα προκαλέσει αίσθηση επιθυμεί να κάνει η Αναντολού Εφές. 

Πάει για το «μπαμ» με Τεόντοσιτς η Εφές

Ο Μίλος Τεόντοσιτς στις 22 Νοεμβρίου γνωστοποίησε την απόφαση του να επιστρέψει στην Ευρώπη, καθώς δεν έχει καταφέρει να βρει ρόλο στους Λος Άντζελες Κλίπερς με τον χρόνο συμμετοχής του είναι περιορισμένος.

Ο Σέρβος γκαρντ συγκεκριμένα είχε δηλώσει: «Ειλικρινά, είναι δύσκολο να το συνηθίσω. Είμαι απόλυτα υγιής, δεν έχω προβλήματα με τραυματισμό. Σε κάθε περίπτωση, δεν πιστεύω ότι θα μείνω εδώ τελικά. Ήρθα, είδα πώς είναι και φαίνεται και κατά κάποιο τρόπο απολαμβάνω όλο και περισσότερο την Ευρώπη. Σίγουρα θα επιστρέψω πίσω, είτε μέσα στην χρονιά είτε στο τέλος της»

Πολλές ομάδες από την Ευρώπη παρακολουθούν τις εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του Σέρβου γκαρντ, ωστόσο η Εφές Αναντολού δείχνει να είναι πιο «ζεστή» για την περίπτωση του.

Ο σύλλογος από την Τουρκία θέλει να παρευρεθεί στο φετινό Final Four και ο προπονητής Εργκίν Αταμάν έχει ζητήσει από την διοίκηση την προσθήκη του άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, o οποίος πρώτα πρέπει να λύσει το συμβόλαιο του με την ομάδα του NBA.