Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός 60-69: Ο μέγας Μιλουτίνοφ των ρεκόρ

Ο μέγας Νίκολα Μιλουτίνοφ «εξαφάνισε» τον Τόμιτς στη Βαρκελώνη και σημείωσε ένα εντυπωσιακό νταμπλ-νταμπλ με 18 πόντους και 14 ριμπάουντ. Τα ρεκόρ που σημείωσε.

Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός 60-69: Ο μέγας Μιλουτίνοφ των ρεκόρ

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ συνεχίζει να αποδεικνύει το γιατί χαρακτηρίζεται ένας εν των κορυφαίων σέντερ στην Ευρώπη και έτσι όπως προχωράει, δεν θα έχει αντίπαλο στο να αποτελέσει το καλύτερο "5άρι" της EuroLeague.

Ο τρομερός Σέρβος σέντερ πραγματοποίησε συγκλονιστική εμφάνιση στη Βαρκελώνη και ήταν αδιαμφισβήτητα ο μεγάλος MVP της αναμέτρησης. Σε 27 λεπτά συμμετοχής, ολοκλήρωσε το παιχνίδι έχοντας 18 πόντους (5/8 δίποντα, 8/9 βολές), 14 ριμπάουντ, ενώ σε όλα αυτά προσθέστε 1 ασίστ και 1 κλέψιμο, έχοντας "36" στο σύστημα αξιολόγησης.

Παράλληλα, σημείωσε νέα ρεκόρ, ισοφαρίζοντας παράλληλα και ορισμένα προηγούμενά του: Με τα 7 αμυντικά ριμπάουντ που πήρε, ισοφάρισε το προηγούμενο ρεκόρ του. Με τα 7 επιθετικά ριμπάουντ βελτίωσε κατά 1 το προηγούμενο.

Με τα 14 ριμπάουντ που μάζεψε συνολικπά, βελτίωσε κατά δύο το προηγούμενο ρεκό τους, ενώ με τον βαθμό "36" που πήρε στο σύστημα ατομικής αξιολόγησης, βελτίωσε κατά 3 το προηγούμενο ρεκόρ του.