Αυτόν τον Παπανικολάου θέλει φέτος ο Ολυμπιακός (vid)

Δείτε σε video την καλύτερη φετινή εμφάνιση του Κώστα Παπανικολάου με τον Ολυμπιακό, σημειώνοντας 18 πόντους κόντρα στην Φενέρμπαχτσε.

Αυτόν τον Παπανικολάου θέλει φέτος ο Ολυμπιακός (vid)

Απέναντι στη Φενέρμπαχτσε ο Κώστας Παπανικολάου έκανε το βήμα μπροστά, καταφέρνοντας να πραγματοποιήσει την καλύτερη φετινή του εμφάνιση με τον Ολυμπιακό. Σε 25 λεπτά συμμετοχής, ολοκλήρωσε το παιχνίδι έχοντας 18 πόντους (4/4 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 4/5 βολές), 4 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 1 ασίστ, παίρνοντας βαθμό "25" στο σύστημα αξιολόγησης. Ανέλαβε δράση, πήρε πρωτοβουλίες στην επίθεση, έβγαλε ενέργεια στην άμυνα και έπαιξε μπάσκετ με αυτοπεποίθηση, όντας ο κορυφαίος παίκτης για τους Πειραιώτες μέσα στο παρκέ.

Τόσο ο Ντέιβιντ Μπλατ, όσο και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, αναμένουν αρκετά πράγματα φέτος από εκείνον. Έχοντας μάλιστα ανανεώσει φέτος το συμβόλαιο του για τα επόμενα τρία χρόνια, οι Πειραιώτες θέλουν από εκείνον να βγαίνει περισσότερο συχνά μπροστά, αλλά και να ηγηθεί της προσπάθειας.

Ζητούμενο, πλέον, για εκείνον, να αποκτήσει διάρκεια και συνέπεια στο παιχνίδι του, ειδικά τώρα, σε μία κρίσιμη στιγμή, στην οποία οι "ερυθρόλευκοι" έχουν "δίψα" για νίκες και αντίδραση, ύστερα από το σερί αρνητικών τους αποτελεσμάτων.