Να πως δικαιολόγησε ο Σλούκας τον πανηγυρισμό του στο ΣΕΦ

Ο Κώστας Σλούκας δεν δείλιασε και εξήγησε τη συμπεριφορά του στο εύστοχο τρίποντο, μετά το τέλος του αγώνα

Να πως δικαιολόγησε ο Σλούκας τον πανηγυρισμό του στο ΣΕΦ

Ο Έλληνας γκαρντ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την πρώην ομάδα του : «Σέβομαι απόλυτα τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του. Περάσαμε υπέροχα μαζί και είμαστε αντίπαλοι μόνο για 40 λεπτά. Παραφέρθηκα στο τέλος. Είμαι ενθουσιώδης τύπος».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Πραγματικά είναι τεράστια νίκη. Δεν είχα κερδίσει ποτέ μέσα στο ΣΕΦ. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και ιδιαίτερα στην έδρα του. Ήταν μεγάλη υπόθεση που αγωνιστήκαμε χωρίς τον Βέσελι. Χαίρομαι που κερδίσαμε. Σημαντικό είναι ότι πήγαμε στο 6-1 και προχωράμε. Για αυτό όλοι μας αφιερώνουμε τους σημερινούς βαθμούς σε εκείνον και στο νεογέννητο παιδί του».

Ευχαριστώ τον κόουτς, τον εκτιμώ και έχουμε καταπληκτική σχέση. Παίξαμε ένα δύσκολο ματς. Ήταν δύσκολο και για εμένα, δεν είχα νικήσει ποτέ εδώ. Είναι εξαιρετική ομάδα ο Ολυμπιακός, ειδικά στην έδρα του. Παίξαμε χωρίς τον Βέσελι, είναι μεγάλη υπόθεση. Του αφιερώνουμε τη νίκη».

Ο Κώστας Σλούκας μετέτρεψε το 69-67 στο 69-73 στο 39', πανηγύρισε έξαλλα το μεγάλο του σουτ, αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο της πρώην του ομάδας που τον είχε χειροκροτήσει πριν το τζάμπολ και στα αποδυτήρια του ΣΕΦ μάλλον κατάλαβε πως ήταν καλό να δώσει μια εξήγηση για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις άνευ λόγου.

Ο Σλούκας ολοκλήρωσε τη βραδιά με 20 πόντους από 5/10 δίποντα, 1/3 τρίποντα και 7/7 βολές, ενώ γέμισε τη στατιστική του με 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ σε 33:51.