Γκος: «Θέλω να παίξω σε Final Four με τον Ολυμπιακό» (vid)

Η EuroLeague στρέφει την προσοχή της στον Γκος. Δείτε το video με την συνέντευξη του. Μίλησαν για εκείνον και οι Μπλατ, Σπανούλης, Παπανικολάου και Τουπάν. 

Γκος: «Θέλω να παίξω σε Final Four με τον Ολυμπιακό» (vid)

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος αποτελεί τον βασικό πλέι-μέικερ του Ολυμπιακού. Φέτος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην διοργάνωση και ύστερα από έξι αγωνιστικές έχει μέσο όρο 8.3 πόντους (48.1% δίποντα, 31.6% τρίποντα, 75% βολές), 4.2 ασίστ και 1.3 κλεψίματα ανά παιχνίδι.

Η EuroLeague ετοίμασε ένα αφιερωματικό video για τον 24χρονο Αμερικανό γκαρντ, ο οποίος μιλάει για τον ερχομό του στο μεγάλο λιμάνι. Παράλληλα, αναφέρθηκαν σε εκείνον τόσο ο προπονητής του, Ντέιβιντ Μπλατ, όσο και οι συμπαίκτες του, Βασίλης Σπανούλης, Κώστας Παπανικολάου και Αξέλ Τουπάν.

Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος: "Είναι σίγουρα τιμή για εμένα που αποτέλεσμα την πρώτη κίνηση και την πρώτη επιλογή του κόουτς Μπλατ στην φετινή μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού. Ήρθα σε μία μεγάλη και σπουδαία ομάδα. Είναι ένας σπουδαίος προπονητής με τεράστια εμβέλεια.

Από τον Βασίλη μπορείς να μάθεις πολλά πράγματα. Διαθέτει τεράστια εμπειρία. Έχει νοοτροπία νικητή και έχω έναν ολόκληρο χρόνο μπροστά μου ώστε να παίξω μαζί του και να μάθω πράγματα από εκείνον.

Ήρθα σε έναν σύλλογο με τεράστια επιτυχία και παράδοση στην διοργάνωση, έχοντας κατακτήσει τίτλους. Πέρσι είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω από κοντά το Final Four στο Βελιγράδι, ήταν τρομερή εμπειρία και εύχομαι να καταφέρω να αγωνιστώ κάποια στιγμή σε αυτό με τον Ολυμπιακό. Μακάρι να καταφέρουμε να κατακτήσουμε την Ευρωλίγκα φέτος. Είναι τρελό! Έβλεπα το Final Four με ενθουσιασμό πέρσι και τώρα παίζω στην Ευρωλίγκα και μάλιστα με τον Ολυμπιακό, που είναι τόσο πετυχημένος στην διοργάνωση".

Ντέιβιντ Μπλατ: "Ο Νάιτζελ είναι σπουδαίος και ξεχωριστός παίκτης. Αφοσιωμένος σε αυτό που κάνει. Έχει θέληση και αποφασιστικότητα για να κάνει αυτό που χρειάζεται για να φτάσει στο επόμενο επίπεδο".

Κώστας Παπανικολάου: "Ο Γκος μας έχει βοηθήσει μέχρι στιγμής, κάνει σημαντικά πράγματα για εμάς. Πραγματοποίησε μία καταπληκτική σεζόν πέρσι με την Παρτιζάν και είμαστε ενθουσιασμένοι που φέτος τον έχουμε με το μέρος μας".

Αξέλ Τουπάν: "Με τον Νάιτζελ είμαστε μαζί στο δωμάτιο και μιλάμε συχνά. Είναι εξαιρετικός παίκτης, έχει προοπτική και είμαι σίγουρος πως θα έχει λαμπρό μέλλον στην καριέρα του".

Βασίλης Σπανούλης: "Διαθέτει ισχυρή προσωπικότητα για την ηλικία του, αλλά και για το γεγονός πως είναι ρούκι στην διοργάνωση. Έχει σημαντικό ρόλο στην ομάδα μας και περιμένουμε πολλά πράγματα από εκείνον. Έχει ταλέντο, διαθέτει εξαιρετικό χαρακτήρα εκτός παρκέ και μέχρι στιγμής έχουμε μία εξαιρετική συνεργασία".