Πασκουάλ: «Σαν τελικός με Μπούντουτσνοστ»

Οι Τσάβι Πασκουάλ και Ντίνος Μήτογλου μίλησαν για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μπούντουσνοστ. 

Πασκουάλ: «Σαν τελικός με Μπούντουτσνοστ»

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα αναμετρηθεί αύριο Παρασκευή (2/11, 20:00) με την Μπούντουτσνοστ στην Ποντγκόριτσα για την 5η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας και ο Τσάβι Πασκουάλ τόνισε ότι: «Είναι σαν τελικός για εμάς αυτός ο αγώνας, μπορεί να είναι περίεργο να μιλάμε για τελικούς σε αυτό το σημείο της σεζόν, αλλά έτσι είναι».

Ο Καταλανός προπονητής των «πρασίνων» εξήγησε για την σημασία του αγώνα: «Είμαστε στο 2-2, έχοντας χάσει στον πόντο και στην παράταση. Κάποιες φορές με την ίδια δουλειά μπορεί να κερδίσεις, κάποιες άλλες, όχι. Είναι σαν τελικός για εμάς αυτός ο αγώνας, μπορεί να είναι περίεργο να μιλάμε για τελικούς σε αυτό το σημείο της σεζόν, αλλά έτσι είναι. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα σκληρό παιχνίδι, πρέπει να κερδίσουμε».

«Δεν έχω κάποια πληροφόρηση για τις αλλαγές που θέλει να κάνει στο ρόστερ της η Μπουντούτσνοστ, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα, αν πρέπει να προσαρμοστούμε κάπου θα το κάνουμε», σχολίασε για την ομάδα του Μαυροβουνίου ο Πασκουάλ και σε ερώτηση για την την επιστροφή του Ματ Λοτζέσκι απάντησε: «Είναι πολύ σημαντικός για μας ο Λοτζέσκι, αλλά δεν έχουμε δικαιολογίες όταν χάνουμε ένα ματς».

Ο Ντίνος Μήτογλου υπογράμμισε: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη. Περιμένουμε πως και πως να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα».

Σχετικά με την Μπούντουτσνοστ, ο 22χρονος φόργουορντ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, παρατήρησε: «Είναι ομάδα με πολλές λύσεις αμυντικά και επιθετικά. Είναι πολύ σκληρή ομάδα, πιο σκληρή ίσως από κάθε άλλη που έχουμε αντιμετωπίσει φέτος. Έχουμε προετοιμαστεί γι’ αυτό και θα είμαστε έτοιμοι για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

«Καταλάβαμε τα λάθη μας, έχουμε δουλέψει σε αυτά, και θα είμαστε αυτοί που πρέπει», δήλωσε ο Μήτογλου για την ήττα από την Ζαλγκίρις και επισήμανε: «Έχουμε έρθει με τελείως διαφορετική νοοτροπία».