Πασκουάλ: «Αν δεν αξίζεις να κερδίσεις, δεν θα κερδίσεις, έτσι είναι η Ευρωλίγκα»

Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν έψαξε για δικαιολογίες για την ήττα του Παναθηναϊκού στο Μόναχο και στρέφει την προσοχή του για το ματς κόντρα στην Γκραν Κανάρια στο ΟΑΚΑ.

Πασκουάλ: «Αν δεν αξίζεις να κερδίσεις, δεν θα κερδίσεις, έτσι είναι η Ευρωλίγκα»

Για την ήττα του Παναθηναϊκού από την Μπάγερν στο Μόναχο, κατά την διάρκεια της Media Day των "πρασίνων", δήλωσε: “Αν δεν αξίζεις να κερδίσεις, δεν θα κερδίσεις. Έτσι είναι στην Ευρωλίγκα. Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Στο τέλος αμφότερες οι ομάδες μπορούσαν να πάρουν τη νίκη, αλλά μονάχα η μία τα κατάφερε, η Μπάγερν.

Κάναμε πολλά ανεπίτρεπτα λάθη. Δεχθήκαμε υπερβολικά πολλούς πόντους σε αιφνιδιασμούς. Πρέπει να θυμηθούμε τα βασικά και να αποφύγουμε αντίστοιχα λάθη στη συνέχεια”.

Για τα λάθη: “Πρέπει να καταλάβουμε ότι στα εκτός έδρας παιχνίδια δεν μπορούμε να κάνουμε 17 λάθη. Είναι δύσκολο να κερδίσεις έτσι. Γενικότερα παλέψαμε, η ομάδα απέδωσε, αλλά αυτά δεν ήταν αρκετά για το θετικό αποτέλεσμα”.

Για την κατάσταση του Ματ Λοτζέσκι: “Ο Λοτζέσκι κάνει εξετάσεις. Σύντομα θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες”.

Για τη στήριξη του κόσμου στο ΟΑΚΑ: “Η προσοχή μας είναι πλέον στην Γκραν Κανάρια. Οι φίλοι της ομάδας γνωρίζουν ότι είναι νέα ομάδα στη διοργάνωση. Δεν είναι εύκολο να παίζεις σε δεύτερο ματς σε 48 ώρες. Χρειαζόμαστε τους φίλους της ομάδας, για να πάρουμε τη νίκη”.

Για την σημαντική παρουσία του κόσμου της ομάδας στο Μόναχο: “Δημιούργησαν καταπληκτική ατμόσφαιρα οι φίλαθλοι στο Μόναχο. Είναι απίστευτα αυτά που κάνουν για εμάς. Εμείς πρέπει να τους ανταμείψουμε, να παίξουμε καλά με την Γκραν Κανάρια και να πάρουμε τη νίκη”.