Οπαδοί Ερυθρού Αστέρα: «Ο Τόμιτς έφερε νοοτροπία νικητή από τον Ολυμπιακό» (vids)

Οι φίλοι της ομάδα τους Βελιγραδίου αποθεώνουν τον προπονητή της ομάδας τους Μίλαν Τόμιτς.

Οπαδοί Ερυθρού Αστέρα: «Ο Τόμιτς έφερε νοοτροπία νικητή από τον Ολυμπιακό» (vids)

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει ξεκινήσει εξαιρετικά την καινούργια σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις και οι φίλοι της ομάδας αποθεώνουν τον Μίλαν Τόμιτς που βρίσκεται στο «τιμόνι» των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου από το καλοκαίρι.

Ο Σέρβος βρισκόταν στο τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού από το 2008 ως βοηθός προπονητή, ενώ είχε διατελέσει και πρώτος προπονητής των Πειραιωτών για λίγους μήνες το 2004. Μετά την αποχώρηση του Γιάννη Σφαιρόπουλου και την έλευση του Ντέιβιντ Μπλατ στο Λιμάνι δεν παρέμεινε στον «δαφνοστεφανωμένο».

Στο σερβικό σύλλογο η θητεία του Τόμιτς έχει ξεκινήσει με 8 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα, Αδριατική Λίγκα και EuroCup εκ των οποίων οι δύο είναι στην έδρα της... Ευρωλιγκάτης Μπούντουτσνοστ που «στέρησε» στον Ερυθρό την παρουσία του στην κορυφαία διασυλλογική ευρωπαϊκή διοργάνωση μπάσκετ με την κατάκτηση της Αδριατικής Λίγκας 2017/2018.

Με σχόλια τους στην επίσημη σελίδα του Αστέρα στο Facebook, οι οπαδοί της ομάδας τονίζουν πως ο Τόμιτς έφερε τη νοοτροπία νικητή που «κουβαλάει» από τον Ολυμπιακό και του αναγνωρίζουν πως έχει την ικανότητα να παίρνει θετικά αποτελέσματα σε δύσκολες έδρες ακόμα και όταν οι περισσότεροι παίκτες του δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Τέλος γίνονται αναφορές στην σπουδαία άμυνα που παίζει η ομάδα η οποία «είναι γνώρισμα του Ολυμπιακού των τελευταίων ετών».

Το μεγάλο «διπλό» του Ερυθρού Αστέρα στην έδρα της Μονακό για την 2η αγωνιστική των ομίλων του EuroCup:

H νίκη στην έδρα της Μπούντουτσνοστ για την Αδριατική Λίγκα: