Πρίφτης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γι' αυτό δέχθηκα τεχνική ποινή»

Ο Δημήτρης Πρίφτης στις πρώτες του δηλώσεις με το πέρας της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Εφές, θέλησε να συγχαρεί τους παίκτες του για τη προσπάθεια, ενώ σχολίασε με χιούμορ τη τεχνική ποινή που δέχθηκε.

Πρίφτης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γι' αυτό δέχθηκα τεχνική ποινή»

Ο Παναθηναϊκός έκανε υπέρβαση κόντρα στην Εφές, ωστόσο δεν ήταν αρκετή, καθώς ο Μοερμάν με το μεγάλο τρίποντο που πέτυχε γκρέμισε τα... όνειρα περί νίκης. Ο Δημήτρης Πρίφτης στις πρώτες του δηλώσεις με τη λήξη της αναμέτρησης, θέλησε να συγχαρεί τους απίκτες του για το τρόπο που αγωνίστηκαν, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει με... χιούμορ τη τεχνική ποινή που δέχθηκε:

«Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και μία σκληρή ήττα έτσι όπως ήρθε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τον τρόπο που αγωνίστηκαν. Συγχαρητήρια και στην Εφές για τη νίκη».

Για το τι έγινε στη τεχνική ποινή που δέχθηκε: «Δεν είπα κάτι στον διαιτητή και να σημειωθεί πως απάντησα μετά από ερώτηση. Μιλούσα πως τους παίκτες μου και απλά η μύτη του παπουτσιού μου ακουμπούσε την γραμμή. Για να είμαστε δίκαιοι με είχαν προειδοποιήσει, αλλά αυτό έγινε».

Για την τελευταία φάση: «Όπως είδατε παίξαμε μία άμυνα ζώνης ώστε να αποδιοργανώσουμε την Εφές, Περιμέναμε ένα μπάσιμο ή μία και κάναμε double team, αλλά έγινε μία πάσα και βρέθηκε ελεύθερο σουτ και δεχθήκαμε το τρίποντο».