Γεύμα, άδεια και εξελίξεις στον Ολυμπιακό

Η ομάδα του Ολυμπιακού είχε αποχαιρετιστήριο γεύμα - Οι παίκτες πήραν άδεια δύο εβδομάδων, ο Τζένκινς αποχαιρέτησε, έρχεται ραντεβού διοίκησης με Γιώργο Μπαρτζώκα.

 

Γεύμα, άδεια και εξελίξεις στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός έμεινε εκτός playoffs στην EuroLeague για ακόμη μία σεζόν και είπε "αντίο" στη φετινή αγωνιστική χρονιά. Άλλωστε, από τη στιγμή που δεν υπάρχουν εγχώριες αγωνιστικές υποχρεώσεις, το μπάσκετ... τέλος για τους Πειραιώτες από μήνα Απρίλη.

Λίγες ώρες μετά την επικράτηση κόντρα στη Χίμκι, οι "ερυθρόλευκοι" συναντήθηκαν και είχαν γεύμα αποχαιρετιστήριο. Σε ένα βαρύ κλίμα, καθώς η σεζόν ολοκληρώθηκε άδοξα, ενώ φυσικά υπάρχει και αγωνία για το μέλλον ορισμένων παικτών.

Παράλληλα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έδωσε άδεια δύο εβδομάδων στους παίκτες του. Ο Τσαρλς Τζένκινς, ο οποίος δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν, βρήκε ήδη ομάδα, καθώς θα συνεχίσει στην Τενερίφη. Το ίδιο ισχύει τόσο για τον Άαρον Χάρισον, όσο και για τον Οκτάβιους Έλις, των οποίων τα συμβόλαια δεν πρόκειται να ανανεωθούν.

Σακίλ ΜακΚίσικ, Χασάν Μάρτιν και Λιβιό Ζαν-Σαρλ, θα επιστρέψουν για λίγες μέρες στην πατρίδα τους και ακολούθως θα γυρίσουν στην Ελλάδα για προπονήσεις.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξει και σημαντική συνάντηση ανάμεσα στους προέδρους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και τον προπονητή Γιώργο Μπαρτζώκα, συζητώντας για την επόμενη μέρα της ομάδας. Για την ενίσχυση του ρόστερ, για τα συμβόλαια που λήγουν, αλλά και για το πλάνο ενόψει της νέας σεζόν.