Καλάθης: «Είπα γρήγορα το ''ναι'' - Αρχικά μισούσα τον Σάρας»

Ο Νικ Καλάθης στις πρώτες του δηλώσεις ως μέλος της Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε στην απόφασή του για το βήμα στην καριέρα του και στον νέο του προπονητή Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Καλάθης: «Είπα γρήγορα το ''ναι'' - Αρχικά μισούσα τον Σάρας»

Γεμάτη η μέρα για τον Νικ Καλάθη, καθώς πέρασε από τα απαραίτητα ιατρικά και εργομετρικά τεστ με την Μπαρτσελόνα, παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα από τους Καταλανούς και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως μέλος των «μπλαουγκράνα».

Μπαρτσελόνα: Ο Καλάθης παρουσιάστηκε - Επέλεξε τη φανέλα με το «99»

Ο διεθνής Έλληνας γκαρντ ανέφερε αρχικά πως «έπαιξα στην Ελλάδα οκτώ χρόνια. Όταν μου τηλεφώνησαν από την Μπαρτσελόνα και μου είπαν ότι με ήθελαν, είπα γρήγορα ''ναι''», για να συμπληρώσει στη συνέχεια λέγοντας: «Θα έχω συμπαίκτες όπως ο Νίκο (Μίροτιτς), ο Κόρι Χίγκινς και ο Βίκτορ Κλαβέρ».

Ο Καλάθης μάλιστα ρωτήθηκε για τη νέα συνεργασία του με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Στον Παναθηναϊκό ήταν συμπαίκτες, αλλά τώρα θα τον έχει προπονητή στην Μπαρτσελόνα: «Ως παίκτης, αρχικά, μισούσα τον Σάρας! Φώναζε και έδινε οδηγίες και εγώ ήμουν πολύ νεαρός. Αλλά με έκανε να βελτιωθώ. Είναι ένας από τους καλύτερου», ανέφερε χαρακτηριστικά.