Εθνική Γυναικών: Νέα βαριά ήττα από τη Λετονία

Τη δεύτερη ήττα με βαρύ σκορ και «θύτη» τη Λετονία γνώρισε η Εθνική μας ομάδα των Γυναικών σε φιλικό προετοιμασίας στη Ρίγα.

Εθνική Γυναικών: Νέα βαριά ήττα από τη Λετονία

Δεύτερη ήττα σε ισάριθμες αναμετρήσεις με την Λετονία για την Εθνική Γυναικών, στη Ρίγα. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ηττήθηκε με 94-57, στο τελευταίο της φιλικό προετοιμασίας, ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που θα διεξαχθεί στην Τενερίφη (22-30/9).

Η «γαλανόλευκη» παρατάχθηκε χωρίς τις Μάλτση και Σωτηρίου, που είχαν κάποιες μικρές ενοχλήσεις και έμειναν προληπτικά εκτός.

«Ήταν το τελευταίο φιλικό για μας πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Προσπάθησαν τα κορίτσια, αλλά ήταν εκνευριστική η ευστοχία των αντιπάλων. Θα κοιτάξουμε τώρα που είμαστε πλήρης μέχρι την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου να βελτιωθούμε όσο γίνεται περισσότερο», δήλωσε μετά την ήττα ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Κεραμιδάς.

Τα δεκάλεπτα: 29-14, 52-30, 73-49, 94-57

Η σύνθεση της Ελλάδας (Κεραμιδάς): Σταμάτη 12 (2), Λύμουρα , Σπυριδοπούλου 7(2), Παυλοπούλου 4, Νικολοπούλου, Κοσμά, Σπανού 8, Καλτσίδου 8(1), Χριστινάκη 6, Σπαθάρου, Φασούλα 12, Εζέτζα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ