ΕΣΑΚΕ: Bέτο του Παναθηναϊκού σε wild card του Ολυμπιακού

Ο Ιωνικός αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να ανέβει ο Ολυμπιακός με wild card και ο Μάνος Παπαδόπουλος ξεκαθάρισε ότι σε αυτή την περίπτωση δεν θα κατέβει να παίξει ο Παναθηναϊκός. Η ατάκα του περί ΑΦΜ για τους Πειραιώτες. 

ΕΣΑΚΕ: Bέτο του Παναθηναϊκού σε wild card του Ολυμπιακού

Το διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε τη σύσταση τριμελούς επιτροπής αδειοδότησης με τη σύμφωνη γνώμη των ομάδων. Kατά τη διάρκεια της συζήτησης η κουβέντα πήγε στο επόμενο πρωτάθλημα.

Στο θέμα των κριτηρίων, πώς θα συμμετάσχει κάποια ομάδα στο πρωτάθλημα, ο Ιωνικός Νικαίας έθεσε το θέμα για την άνοδο του Ολυμπιακού στην Basket League με wild card. Η αντίδραση ήταν άμεση από πλευράς Παναθηναϊκού.

Ο εκπρόσωπος των «πρασίνων», Μάνος Παπαδόπουλος, απείλησε πως ο Παναθηναϊκός θα αποχωρήσει στο ενδεχόμενο που ο Ολυμπιακός ανέβει στην πρώτη κατηγορία μέσω wild card. Παράλληλα, όμως, επεσήμανε ότι το «τριφύλλι» δεν θα φέρει καμία αντίρρηση αν η ομάδα του Πειραιά εξαγοράσει ΑΦΜ άλλου συλλόγου.

«Δεν πρόκειται να αποδεχθούμε την άνοδο του Ολυμπιακού με πραξικόπημα. Ας έφτιαχνε ομάδα να ανέβει κανονικά. Αν ανέβει έτσι, δεν θα παίξουμε εμείς του χρόνου», τόνισε ο Παπαδόπουλος.