ΕΟΚ: Μπέρδεψε τους πάντες!

Μένουν ή πέφτουν όσες ομάδες δεν κατέβηκαν μετά την άρση του λοκ ντάουν σε Α2 ανδρών και Α1 γυναικών; Θα υπάρξουν πάντως αποχωρήσεις στην Α1 γυναικών, η Ηλιούπολη ετοιμάζεται για το άλμα!

ΕΟΚ: Μπέρδεψε τους πάντες!

Σαν να μην έφτανε η …παράτυπη δημοσιοποίηση της προκήρυξης των νέων πρωταθλημάτων, η προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ τα έκανε …μπάχαλο, κατορθώνοντας να μπερδέψει τους πάντες! Τι συνέβη;

ΕΟΚ: Η προσωρινή διοίκηση έβγαλε προκηρύξεις για τη νέα σεζόν!

Η ΕΟΚ λοιπόν σημείωσε ότι δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις ίδιες κατηγορίες του χρόνου, όσες ομάδες δεν κατέβηκαν μετά την άρση του λοκ ντάουν σε Α2 ανδρών και Α1 γυναικών.

Αρχικά όμως είχε ειπωθεί κατηγορηματικά ότι όσες ομάδες αποφάσιζαν να μην κατέβουν, δεν θα έχαναν τη θέση τους στην κατηγορία. Η ΕΟΚ δείχνοντας να κατάλαβε το λάθος της, λέγεται πως το διόρθωσε...

Η ουσία είναι ότι αρκετές ομάδες, κυρίως της Α1 γυναικών, θα δηλώσουν αδυναμία συμμετοχής. Πράγμα που θα προσπαθήσουν να επωφεληθούν ομάδες της Α2 γυναικών που θέλουν να παίξουν στη μεγάλη κατηγορία, όπως είναι π.χ. η Ηλιούπολη. Η τελευταία ξέρει πως θα ανοίξουν θέσεις στην Α1 γυναικών και ήδη ετοιμάζεται για το μεγάλο βήμα!