Ποιοι προσπάθησαν να εμποδίσουν τους Αγγελόπουλους να πάνε στο ΟΑΚΑ

Το fosonline.gr έχει το ρεπορτάζ για την απόφαση των Αγγελόπουλων να δώσουν το "παρών" στο ΟΑΚΑ, αλλά και για τους κουκουλοφόρους που βρέθηκαν πίσω από τα προστατευτικά, οι οποίοι είχαν διαπιστεύσεις!

Ποιοι προσπάθησαν να εμποδίσουν τους Αγγελόπουλους να πάνε στο ΟΑΚΑ

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος έδωσαν το "παρών" στον πέμπτο τελικό στο ΟΑΚΑ και το fosonline.gr έχει το ρεπορτάζ για την απόφαση τους να βρεθούν εκεί, αλλά και από τα... παρατράγουδα που συνέβησαν στον πάγκο των "ερυθρολεύκων".

Όταν έγινε γνωστό ότι οι διοικητικοί ηγέτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός θα εμφανιστούν στην έδρα των "πρασίνων", θέλοντας να στηρίξουν από κοντά την προσπάθεια των παικτών τους, κινητοποιήθηκε η Αστυνομία, η διοίκηση του Παναθηναϊκού, ακόμη και η Κυβέρνηση, προσπαθώντας να τους μεταπείσουν. Τι τους μετέφεραν; "Να μην έρθετε στο ΟΑΚΑ, γιατί κινδυνεύετε".

Αμέσως δραστηριοποιήθηκαν όλοι οι μηχανισμοί, προσπαθώντας να τους κρατήσουν εκτός, αν και όσες φορές έχουν πάει στο ΟΑΚΑ οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος για παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, δεν έχουν προκαλέσει ποτέ. Και όλα αυτά σε αντίθεση με την παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο ΣΕΦ.

Οι πρόεδροι της πειραϊκής ΚΑΕ Ολυμπιακός, λοιπόν, δεν άκουσαν κανέναν και δεν φοβήθηκαν τίποτα, αποφασίζοντας να ρισκάρουν ακόμη και τη σωματική τους ακεραιότητα, δίνοντας το "παρών" στο ΟΑΚΑ. Θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να λειτουργήσουν ως ασπίδα στην "ερυθρόλευκη" αποστολή, δείχνοντας τόσο στους παίκτες, όσο και στους φιλάθλους, πως βρίσκονται ενεργά δίπλα στην ομάδα.

Βέβαια, το σχέδιο ήταν καλά οργανωμένο με την έγκριση και τις ευλογίες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Για πρώτη φορά κανένας άνθρωπος του Παναθηναϊκού δεν βρέθηκε κοντά στον πάγκο της ομάδας του Ολυμπιακού, όπως γινόταν τις προηγούμενες φορές στις αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ.

Γιατί οι κουκουλοφόροι που βρέθηκαν πίσω από τα προστατευτικά δεν ήταν τυχαίοι. Είναι χαρακτηριστικό πως κάποιοι από αυτούς φορούσαν και διαπιστεύσεις!

Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς τους κουκουλοφόρους, στο τέλος της αναμέτρησης, πλησίασαν τους προέδρους του Ολυμπιακού με απειλητικές διαθέσεις, κάνοντας προσπάθεια ώστε να επιτεθούν και να χτυπήσουν τους Αγγελόπουλους.