Επιστολή του Άρη στη FIBA για τους διακανονισμούς των οφειλών

Επιστολή με την οποία ενημερώνει τη FIBA για τις προθέσεις του Δημήτρη Γουλιέλμου να διευθετήσει άμεσα το θέμα των διακανονισμών των οφειλών προς τους πιστωτές έστειλε η ΚΑΕ Άρης.

Επιστολή του Άρη στη FIBA για τους διακανονισμούς των οφειλών

Οι «κίτρινοι» έχουν απαγορευτικό μεταγραφών από έξι υποθέσεις παικτών που έχουν προσφύγει στο διαιτητικό δικαστήριο της FIBA και έχουν δικαιωθεί. Το συνολικό ποσό είναι κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ και αυτό καλείται να διακανονίσει η ΚΑΕ Άρης και θα το κάνει μέσω της FIBA, ζητώντας προφανώς τη γνωμάτευσή της της στον τρόπο με τον οποίο θα διαχειριστεί τις προτάσεις των διακανονισμών.

Η FIBA έχει την πολιτική και τη βούληση να παίζει μεσολαβητικό ρόλο ανάμεσα σε δύο πλευρές που βρίσκονται σε αντιπαράθεση και να βοηθά στην εξεύρεση λύσης.

Κάτι ανάλογο θα επιθυμούσε η ΚΑΕ να συμβεί και στην περίπτωση των έξι πιστωτών (Καββαδάς, Μαρμπλ, Μπάκνερ, Τζένκινς, Ντραγκίσεβιτς, Σανικίτζε) που έχουν δικαιωθεί στη προσφυγή τους για τα οφειλόμενα από την σεζόν 2016-17.

Υπάρχει αισιοδοξία ότι οι διακανονισμοί θα επιτευχθούν, προφανώς μέσα και από διαπραγματεύσεις με τους πιστωτές, κάτι που εφόσον οριστικοποιηθεί θα σημαίνει και άρση του απαγορευτικού μεταγραφών