Οι θριαμβευτές μπαίνουν στα αποδυτήρια- Η κίνηση του Σφαιρόπουλου (vid)

Δείτε το VIDEO με τον κόουτς του Ολυμπιακού να ζητάει από τους παίκτες του να ηρεμήσουν και να μην πανηγυρίζουν, κρατώντας χαμηλούς τόνους. 

Οι θριαμβευτές μπαίνουν στα αποδυτήρια- Η κίνηση του Σφαιρόπουλου (vid)

Μία πολύ μεγάλη νίκη σημείωσε ο Ολυμπιακός που κατάφερε να "σπάσει" την έδρα του Παναθηναϊκού και πλέον να χρειάζεται απλά να εκμεταλλευτεί του ΣΕΦ για να πάρει το πρωτάθλημα. Η νίκη επί των «πράσινων» έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στους οπαδούς του Ολυμπιακού και όχι μόνο. Ήταν λογικό και στις τάξεις των «ερυθρόλευκων» να επικρατεί ενθουσιασμός μετά τη νίκη στο ΟΑΚΑ. Σε αυτό το σημείο, όμως, είναι απαραίτητη η παρέμβαση του προπονητή.

Ο ψύχραιμος Γιάννης Σφαιρόπουλος περίμενε τους παίκτες του στα αποδυτήρια και σε όλους έδινε το χέρι. Σε καμία περίπτωση, όμως, ο 51χρονος τεχνικός δεν είχε πανηγυρική διάθεση. Είναι όλα τα λεφτά ο τρόπος που αντιδράει όταν βλέπει παίκτες του να ξεφεύγουν από την ηρεμία που ήθελε ο ίδιος να επιβάλλει.

Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video, ο κόουτς των Πειραιωτών έκανε χαρακτηριστικό νόημα στους παίκτες του να ηρεμήσουν και να μην πανηγυρίζουν, θέλοντας να κρατήσουν χαμηλούς τόνους. Όπως σχολίασε άλλωστε και ο ίδιος μετά το τέλος της αναμέτρησης "πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι. Δεν έγινε και κάτι. Οι παίκτες μου είναι αρκετά έμπειροι για να καταλάβουν πως έκαναν απλά το 1-0 και τίποτα παραπάνω. Παίζουμε μία σειρά αγώνων απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Αυτό που έχει σημασία είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι για το επόμενο ματς".