Έρχεται η συνέντευξη-ποταμός του πρώην διαιτητή μπάσκετ Κώστα Δήμου

Η «χρυσή σφυρίχτρα» του παγκόσμιου μπάσκετ, ο ιδρυτής της ΟΔΚΕ, αλλά και μέλος του Hall of Fame της FIBA, Κώστας Δήμου, παραχώρησε συνέντευξη-ποταμό στο "ΦΩΣ", μιλώντας για τις εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ.

Έρχεται η συνέντευξη-ποταμός του πρώην διαιτητή μπάσκετ Κώστα Δήμου

Έρχεται την Τετάρτη (20 Φεβρουαρίου) στο «ΦΩΣ» η συνέντευξη-ποταμός του «γαύρου» Κώστα Δήμου που θα συζητηθεί. Η "χρυσή σφυρίχτρα" του παγκόσμιου μπάσκετ, ο πρωτοπόρος Έλληνας διαιτητής που ίδρυσε την ΟΔΚΕ, αλλά και το μέλος του Hall of Fame της FIBA, παίρνει θέση για τις εξελίξεις στο σπορ στην χώρα μας.

Τι λέει για την ανεξαρτητοποίηση της διαιτησίας, τι αναφέρει για το επίπεδο των σύγχρονων Ελλήνων ρέφερι, το «καυτό» σχόλιο του για τον Παναγιώτη Αναστόπουλο, αλλά και οι αποκαλύψεις του για το παρελθόν του Γιώργου Βασιλακόπουλου.

Παράλληλα, αναφέρει το παρασκήνιο με το πως το κράτος παρενέβη ώστε να στείλει την ΟΔΚΕ/ΚΕΔ στην Ομοσπονδία, ενώ δίνει και την συμβουλή του για το πως θα πρέπει να χειριστεί το θέμα ο Ολυμπιακός ώστε να κερδίσει την ισονομία στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η άποψη του στην "ερυθρόλευκη" πρόταση για ξένους διαιτητές.

Έρχεται η συνέντευξη του Κώστα Δήμου στο Νότη Ψιλόπουλο.