Παπαθεοδώρου: "Να ξεπεράσουμε την πίεση που θα μας ασκήσουν"

Μετά την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται αύριο στην Πάτρα από τον Προμηθέα, σε έναν αγώνα κομβικό για τη μάχη της τετράδας, όπως επεσήμανε και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Παπαθεοδώρου: "Να ξεπεράσουμε την πίεση που θα μας ασκήσουν"

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ θα έχει αύριο όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για τον δύσκολο αγώνα με τον Προμηθέα. Αναφερόμενος στο παιχνίδι αυτό υπογράμμισε:

«Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Η ποιότητα του Προμηθέα, εκτός από το Ελληνικό πρωτάθλημα φάνηκε και στην Ευρώπη και τους αξίζουν συγχαρητήρια για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση τα διοργάνωσης.

Είναι μία πολύ γεμάτη ομάδα, που παίζει σε πολύ υψηλό ρυθμό, στηρίζεται σε πάρα πολλούς παίκτες και έχει την ίδια ποιότητα σε Έλληνες και ξένους παίκτες.

Αν προσθέσουμε και το προπονητικό επιτελείο που υπάρχει και καθοδηγεί την ομάδα πολλά χρόνια, συνθέτουν όλα αυτά ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο.

Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα, να διασφαλίσουμε το αμυντικό μας ριμπάουντ και να ξεπεράσουμε την πίεση που θα μας ασκήσουν, ώστε να οργανώσουμε και να εκτελέσουμε με σωστό τρόπο τις επιθέσεις μας».