Παντελάκης: «Ρίσκο η συμμετοχή της Σπυριδοπούλου, δεν ήμασταν έτοιμοι»

Ο Γιώργος Παντελάκης αναφέρθηκε στην ήττα του Ολυμπιακού από την Ρίγα, αλλά και στη συμμετοχή της Άννας Σπυριδοπούλου.

Παντελάκης: «Ρίσκο η συμμετοχή της Σπυριδοπούλου, δεν ήμασταν έτοιμοι»

Ο προπονητής της ομάδας γυναικών του Ολυμπιακού, Γιώργος Παντελάκης, σχολίασε τα εξής μετά την ήττα της ομάδας του στο ΣΕΦ απέναντι στη Ρίγα: «Ήταν το πέμπτο παιχνίδι στην EuroLeague και δυστυχώς δεν φανήκαμε κατάλληλα έτοιμοι πνευματικά. Οι παίκτριες της Ρίγα μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι, έπαιξαν στα όρια του φάουλ και δεν μπορούσαμε να ακολουθήσουμε. Κάναμε πολλά λάθη και είχαμε μεγάλη αστοχία.

Πρέπει να δούμε τα λάθη μας, να συνεχίσουμε και να καταλάβουμε ότι πρέπει πάντα να παίζουμε πάνω από τα όριά μας. Απέναντι στην Ρίγα δεν το κάναμε. Δεν έχω ψάξει ποτέ για δικαιολογίες. Δεν ήμασταν σκληροί. Έτσι όπως είναι φτιαγμένη η ομάδα μας δεν μπορεί να λείπει καμία παίκτρια. Δεν είχαμε την Σπυριδοπούλου, η οποία είναι από τις καλύτερες επιθετικά παίκτριές μας, αλλά δεν ήμασταν έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι».

Τέλος, μίλησε για την πορεία της υγείας της Άννας Σπυριδοπούλου, αναφέροντας: «Ήταν ένα μεγάλο ρίσκο η συμμετοχή της. Μιλήσαμε με τον γιατρό και δεν θεώρησα ότι πρέπει να πάρουμε αυτό το ρίσκο. Είναι καλύτερα και πιστεύω πως θα μας βοηθήσει στο επόμενο παιχνίδι».

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ