Παντελάκης: «Δείξαμε καλό πρόσωπο»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Παντελάκης: «Δείξαμε καλό πρόσωπο»

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε του ΠΑΟΚ με 90-56 για την Β΄φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι «ερυθρόλευκες» έπιασαν πολύ καλή απόδοση με τον τεχνικό της ομάδας, Γιώργο Παντελάκη να μένει ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παίκτριων του.

Συγκεκριμένα δήλωσε:«Δείξαμε καλό πρόσωπο στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού απέναντι στον ΠΑΟΚ. Πήραμε αυτό που θέλαμε με καλό μπάσκετ και με καλή άμυνα και τώρα πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενό μας παιχνίδι. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση των κοριτσιών και το πώς ανταποκρίθηκαν στο ματς.

Εμείς προκριθήκαμε στη συνέχεια του Κυπέλλου και πλέον το μυαλό μας είναι μονάχα στην αναμέτρηση με την Fenerbahce για την πρώτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας».

Από την πλευρά της η κορυφαία της αναμέτρησης Τζέσικα Τόμας στάθηκε στην βελτίωση της ομάδας δηλώνοντας: «Πιστεύω ότι ξεκινήσαμε πολύ καλά τη σεζόν. Νικήσαμε όμως οφείλουμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα στην επίθεσή μας αλλά και στην άμυνά μας. Πρέπει να χρησιμοποιούμε αυτά τα παιχνίδια για να βελτιωνόμαστε και να βγάζουμε στο παρκέ όσα δουλεύουμε στην προπόνησή μας».