«Δεν είμαι η κοπέλα του Μπόγρη»

Η σχεδιάστρια υποδημάτων, Άννα Δεσποτοπούλου, ρωτήθηκε για την φημολογούμενη σχέση της με τον Γιώργο Μπόγρη, την οποία και διέψευσε κατηγορηματικά.

«Δεν είμαι η κοπέλα του Μπόγρη»

Το τελευταίο διάστημα δημιουργήθηκε μία φημολογία πως η επιχειρηματίας, αλλά και σχεδιάστρια υποδημάτων, Άννα Δεσποτοπούλου, έχει σχέση με τον σέντερ του Ολυμπιακού, Γιώργο Μπόγρη.

Η Άννα Δεσποτοπούλου, σε συνέντευξη της στο περιοδικό GALA, ρωτήθηκε για το αν υπάρχει δόση αλήθειας, αλλά εκείνη το διέψευσε κατηγορηματικά, σχολιάζοντας τα εξής: «Είμαι σε άθλια κατάσταση με όλον αυτό τον θόρυβο. Έχει δημιουργηθεί τεράστιο θέμα τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική μου ζωή. Κανένας δημοσιογράφος δεν μου τηλεφώνησε για να με ρωτήσει, απλώς έγραψαν ότι είμαι ζευγάρι με έναν άνθρωπο τον οποίο τον είχα γνωρίσει πριν κάτι μήνες σε φιλική παρέα και έκτοτε δεν τον έχω συναντήσει ούτε τυχαία στον δρόμο. Εγώ έχω σχέση εδώ και μήνες με έναν άνθρωπο που με ενδιαφέρει πολύ και ο οποίος ξαφνικά βρίσκεται να απολογείται για την κοπέλα του. Δεν υπήρξε ποτέ τίποτα ανάμεσα σ’ εμένα και τον Γιώργο Μπόγρη, δεν τον έχω δει τον άνθρωπο, δεν έχω μιλήσει μαζί του».