Ο ΕΣΑΚΕ τιμώρησε Ολυμπιακό και Αγγελόπουλους

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος τιμωρήθηκαν από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ, ύστερα από δηλώσεις που είχαν κάνει εις βάρος των διαιτητών και της ΕΟΚ. 

Ο ΕΣΑΚΕ τιμώρησε Ολυμπιακό και Αγγελόπουλους

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, όπως και η ΚΑΕ Ολυμπιακός, όπως ενημέρωσε ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ, τιμωρήθηκαν με αυστηρή έγγραφη επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο ύψους 2 χιλιάδων ευρώ, με τους προέδρους των Πειραιωτών να είναι υποχρεωμένοι να ανακαλέσουν ρητά της δυσφημιστικές δηλώσεις τους σε βάρος των διαιτητών και της ΕΟΚ, εντός δέκα ημερών.

Από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ δεν ξέφυγε ούτε ο Χρήστος Σταυρόπουλος, στον οποίο επέβαλλε την ποινή «της έγγραφης επίπληξης με δημοσίευση στον τύπο για δυσφήμηση του αθλήματος της καλαθόσφαιρας με δημόσιες δυσμενείς προσβλητικές και υβριστικές δηλώσεις».

Υπενθυμίζεται πως στα τέλη του περασμένου Μάη, οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, είχαν στείλει επιστολή στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ζητώντας ξένους διαιτητές στους τελικούς, εκφράζοντας τα παράπονα τους για την λειτουργία της ΕΟΚ.

Η ανακοίνωση

Επιβάλλονται σε βάρος της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ οι ποινές της αυστηρής έγγραφης επίπληξης και του χρηματικού προστίμου 2.000,00 ευρώ και β) σε βάρος εκάστου των κ.κ. Π. και Γ. Αγγελόπουλο οι ποινές της αυστηρής έγγραφης επίπληξης, του χρηματικού προστίμου 2.000,00 ευρώ και της έγγραφης ενώπιον του Μ.Δ.Ο. ρητής ανάκλησης των δυσφημιστικών δηλώσεων εντός αποκλειστικής προθεσμίας 10 ημερών από την επίδοση της παρούσας ως προς άπαντες τους εγκαλούμενους για δημόσιες δυσμενείς προσβλητικές και υβριστικές δηλώσεις σε βάρος των διαιτητών και της Ε.Ο.Κ.

1. Επιβάλλεται στον κ. Χρήστο Σταυρόπουλο, Γενικό Διευθυντή της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για δυσφήμηση του αθλήματος της καλαθόσφαιρας με δημόσιες δυσμενείς προσβλητικές και υβριστικές δηλώσεις την ποινή της έγγραφης επίπληξης και

2. Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ την ποινή της έγγραφης επίπληξης με δημοσίευση στον τύπο για δυσφήμηση του αθλήματος της καλαθόσφαιρας με δημόσιες δυσμενείς προσβλητικές και υβριστικές δηλώσεις από τον Γενικό Διευθυντή αυτής κ. Χρήστο Σταυρόπουλο την ποινή της έγγραφης επίπληξης με δημοσίευση στον Τύπο.


1. Απαλλάσσεται ο κ. Χρήστος Σταυρόπουλος, Γενικός Διευθυντής της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ από την κατηγορία για δυσφήμιση του αθλήματος της καλαθόσφαιρας με δημόσιες δυσμενείς προσβλητικές και υβριστικές κρίσεις σε βάρος της ΕΟΚ και των διαιτητών.
2. Απαλλάσσεται την ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ, για την ίδια κατηγορία.

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ