Πρίφτης: "Μακάρι να είχαμε κερδίσει για ψυχολογικούς λόγους"

Ο Δημήτρης Πρίφτης αναφέρθηκε τόσο στην απόδοση των παικτών του, όσο και στα αίτια της ήττας από τον Ολυμπιακό στην παράταση. 

Πρίφτης: "Μακάρι να είχαμε κερδίσει για ψυχολογικούς λόγους"

Ο προπονητής της Ούνικς Καζάν, Δημήτρης Πρίφτης, σχολίασε πως: "Ήταν ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι. Ήταν πραγματικά σκληρό για τον επιπλέον λόγο ότι ήταν μπακ του μπακ αγώνας. Ήταν δύσκολο για τους παίκτες και των δύο ομάδων.

Το αποτέλεσμα κρίθηκε στο τέλος στις λεπτομέρειες. Μακάρι να είχαμε κερδίσει αυτό το ματς μόνο και μόνο για ψυχολογικούς λόγους. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πραγματικό κομμάτι της δουλειάς μας, στις επίσημες υποχρεώσεις μας που αρχίζουν σε τρεις μέρες.

Αυτό είναι το χειρότερο για εμάς γιατί είχαμε κάποιους παίκτες τραυματίες. Κάποιοι μπήκαν τώρα στην ομάδα και δεν έχουν βρει ρυθμό ακόμα. Έχουμε ένα ταξίδι μπροστά μας, ένα εκτός έδρας παιχνίδι και πολλά πράγματα που μας απασχολούν.

Θα πρέπει να ξεκουραστούμε και να εστιάσουμε στο επόμενο ματς. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη στο τέλος και του ευχόμαστε ότι καλύτερο για τη φετινή σεζόν".

Ο Εβγκένι Κολέσνικοφ είπε πως: "Το παιχνίδι κρίθηκε στην παράταση, στο καλάθι και αυτό ίσως να μην ήταν τόσο δίκαιο. Παλέψαμε μέχρι το τέλος, αλλά προφανώς κάτι δεν πήγε καλά".