Παπαγιάννης: “Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην οικογένειά μου”

Ο Γιώργος Παπαγιάννης τόνισε πως επέστρεψε στην οικογένεια του με τον γυρισμό του στον Παναθηναϊκό και σχολίασε πως θέλει να ζήσει ξανά την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ. 

Παπαγιάννης: “Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην οικογένειά μου”

O Γιώργος Παπαγιάννης δεν κατάφερε να διακριθεί στο ΝΒΑ, καθώς δεν μπόρεσε να βρει ενεργό χρόνο συμμετοχής, όχι μόνο στους Σακραμέντο Κινγκς, αλλά ούτε και στους Μπλέιζερς. Κατά την διάρκεια της Media Day, αναφέρθηκε στην επιστροφή του στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό, σχολιάζοντας τα εξής: “Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην οικογένειά μου”.

Συνέχισε λέγοντας: “Έχω ζήσει για δύο χρόνια καταπληκτικές εμπειρίες εδώ. Κοιτάω να ζήσω αντίστοιχες στο μέλλον. Σε αυτά τα δύο χρόνια με βοήθησαν να μεγαλώσω πολύ ως χαρακτήρας και ετοιμαστώ καλύτερα στο γήπεδο. Η προσαρμογή θα γίνει με τον καλύτερο τρόπο”.

Όσον αφορά στους συμπαίκτες του και τον προπονητή του είπε: “Πολλούς παίκτες τους ξέρω χρόνια. Έχουμε δουλέψει και μαζί. Όλοι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Όσο για τον κόουτς Τσάβι, όλοι ξέρουμε τι έχει πετύχει στην καριέρα του και πως θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για εκείνον”.

Καταλήγοντας σχολίασε την παρουσία των φίλων του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ δηλώνοντας: “Ανυπομονώ. Θέλω να ζήσω ξανά την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ και τον κόσμο που μας αγαπά πάρα πολύ”.