Περπέργολου: Η συνεργασία από τότε που ήταν στον Ολυμπιακό και τι θεωρεί ευλογία

Τι δήλωσε για τον Μίλαν Τόμιτς, τον Ερυθρό Αστέρα και τις ομάδες που έχει παίξει

Περπέργολου: Η συνεργασία από τότε που ήταν στον Ολυμπιακό και τι θεωρεί ευλογία

Ο Στράτος Περπέρογλου μίλησε για το καινούριο κεφάλαιο που ανοίγει στην καριέρα του, τη συνεργασία του με τον Μίλαν Τόμιτς και τις ομάδες, στις οποίες έχει αγωνιστεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερυθρού Αστέρα:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στην ζωή μου. Ποτέ δεν φοβόμουν νέες προκλήσεις. Λατρεύω να είμαι σε μια τέτοια κατάσταση, έτσι δεν μπορώ να περιμένω να αρχίσω δουλειά και να προπονηθώ με τους νέους συμπαίκτες μου στον Ερυθρό Αστέρα. Θα μάθω τώρα την πόλη του Βελιγραδίου με τον καλύτερο τρόπο».

Για το προσωπικό κίνητρό του: «Το κίνητρό μου είναι πως πραγματικά απολαμβάνω και αγαπώ αυτό που κάνω. Είμαι ευλογημένος από το Θεό για την καριέρα που έχω και τις ομάδες που έχω παίξει. Υπάρχουν νέοι στόχοι και προκλήσεις στην ομάδα.Η σεζόν του Ερυθρού Αστέρα ξεκινά για να πετύχει όλους τους στόχους που θα θέσει τη νέα σεζόν».

Ο διεθνής φόργουορντ στάθηκε και στην παρουσία του Μίλαν Τόμιτς: «Μίλησα με τον κόουτς. Έχουμε δουλέψει μαζί και είχαμε μια εξαιρετική επικοινωνία από τότε που ήμασταν μαζί στον Ολυμπιακό. Παράλληλα, ο Ερυθρός Αστέρας είναι μια ομάδα με μεγάλη παράδοση, με τεράστιο αριθμό φιλάθλων και όλα μαζί κάνουν ακόμα πιο ενδιαφέρουσα την παρουσία μου στον Ερυθρό Αστέρα».

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ