Οπαδοί του Ολυμπιακού αποθέωσαν τον Σπανούλη έξω από το σπίτι του!

Εκατοντάδες φίλοι του Ολυμπιακού έκαναν έκπληξη στον Βασίλη Σπανούλη και τον αποθέωσαν έξω από το σπίτι του. Τι είπε ο μεγάλος αρχηγός των «ερυθρόλευκων». 

Οπαδοί του Ολυμπιακού αποθέωσαν τον Σπανούλη έξω από το σπίτι του!

Ο Βασίλης Σπανούλης αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του και να αφήσει τα παρκέ. Από τότε δεν έχει βρεθεί στο ΣΕΦ ενώ λόγω και των μέτρων για τον κορονοϊό έπαιξε για ένα χρόνο σε άδειες εξέδρες.

Δείτε την αποθέωση και τα λόγια του Σπανούλη στους οπαδούς του Ολυμπιακού (vid)

Ο κόσμος του Ολυμπιακού λάτρεψε τον Σπανούλη και φρόντισε να του δείξει για ακόμη μια φορά. Συγκεκριμένα, 250 οπαδοί των «ερυθρόλευκων» έφυγαν από το «Γ. Καραϊσκάκης» λίγο πριν ολοκληρωθεί η αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης και αποφάσισαν να κάνουν έκπληξη στον εμβληματικό αρχηγό.

Στιγμές πραγματικής αποθέωσης με καπνογόνα, συνθήματα και τον «Kill - Bill» να υποδέχεται την έκπληξη γεμάτος χαρά κι ενθουσιασμό καθώς δεν το περίμενε. Ο εμβληματικός αρχηγός των «ερυθρόλευκων» μαζί με την οικογένειά του έμεινε άφωνος αφού δεν είχε την παραμικρή ιδέα και πραγματικά δεν είχε λόγια να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του.

«Με τιμήσατε και με αγαπήσατε όπως σας αγάπησα και εγώ. Ότι και να έκανα, πάντα ήθελα να σας κάνω υπερήφανους. Να είμαστε μαζί. Σας ευχαριστώ για όλα. Σας αγαπώ πολύ», είπε μεταξύ άλλων ο Σπανούλης.

Ο κόσμος φυσικά θα έχει την ευκαιρία να τον αποθεώσει και να τον ευχαριστήσει πολλές φορές και στο μέλλον αφού δεδομένα ο Ολυμπιακός θα κάνει μία ειδική και μεγάλη γιορτή προς τιμή του.